Terminátor 6, jak fandové filmu přezdívají, bude do kin uveden 1. listopadu 2019. Postaví se tak remaku Charlieho Andílků, ve kterém si zahrají Kristen Stewart (28, Stmívání), Naomi Scott (25, Power Rangers), Ella Balinska (22) a Patrick Stewart (78, Star Trek: Nová generace, X-Men). Premiéra filmu se tak opozdí o pouhé dva týdny.

Šestý Terminátor bude ignorovat děj snímků Terminátor 3: Vzpoura strojů, Terminator Salvation a Terminator Genisys. Navazovat bude přímo na druhý díl, který patří společně s originálem k těm nejpovedenějším, nejúspěšnějším a nejpopulárnějším. Děj filmu je dosud zahalen tajemstvím. Návrat však stoprocentně hlásí Arnold Schwarzenegger jako Terminátor T-800 – model 101.

Sice se spekulovalo, že bude hrát vědce, který se stal předobrazem pro T-800, ale sám herec zveřejnil na Instagramu fotku, na níž má zranění, ze kterých vyčuhují plechové části. Ve filmu bude hrát i svalovec Brett Azar, jehož tělo bylo použito ve spojení s Arnoldovým obličejem pro počítačem upravenou mladou verzi kyborga v Terminator Genisys. A to se stane i nyní.

Ve filmu se objeví i Linda Hamilton (62) v roli neohrožené Sarah Connor, matky vůdce lidského odboje Johna Connora. Hamilton hrála naposledy v druhém díle, ale její hlas byl slyšet i ve čtyřce. Zbytek obsazení tvoří Mackenzie Davis (31) v roli Grace, Gabriel Luna (35) jako Terminátor a Natalia Reyes (31) jako Dani Ramos. O režii se stará Tim Miller, který stojí za prvním Deadpoolem.

Fotogalerie
35 fotografií