Už několik měsíců kolují světem nejrůznější zvěsti o neshodách mezi princem Harrym a jeho manželkou Meghan Markleovou. Rodiče synka Archieho (4) a dcerky Lilibet Diany (2) by si podle nich měli procházet vážnou partnerskou krizí, které nasvědčovaly například snímky Meghan bez snubního prstýnku. Odborníci na řeč těla zase podle jejich společných veřejných vystoupení usuzovali, že již mezi nimi láska dávno nepanuje a jsou odtažití. Doslova.

Jenže šířící se spekulace nyní rázně utnuli samotní vévoda s vévodkyní ze Sussexu. Meghan se totiž do německého Düsseldorfu vypravila vzdor všem očekáváním předčasně, již v úterý, přestože údajně kvůli svým dvěma ratolestem původně zvažovala pouze svou účast až v závěru celé akce. Ihned se po boku svého manžela zapojila do dění Invictus Games – již stihla mít dojemný proslov před nabitým sálem i fandění v publiku.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

A právě tam se prý ukázalo, jak to mezi Harrym a Meghan je. Dvojice se od sebe totiž prakticky nehnula, často se drželi za ruce či kolem pasu, vrhali na sebe široké úsměvy, nechyběly ani něžné doteky i polibky... zkrátka působili jako dva čerstvě zamilovaní puberťáci. Přestože zlé jazyky i tak namítají, že šlo pouze o „divadýlko“, jelikož právě na ně všichni soustředili svou pozornost, je pravdou, že ti dva skutečně působili šťastně a uvolněně...

Mimochodem, věděli jste, že nápad na Invictus Games, multisportovní hry pro veterány a zraněné vojáky, které založil princ Harry v roce 2014, nepochází z jeho hlavy? Mladší bratr prince Williama (41), následníka trůnu, se inspiroval u amerických Warrior Games. Harry je totiž navštívil v roce 2013 ve Spojených státech a byl u vytržení, když viděl, jak sport dokáže pomáhat jak psychicky, tak fyzicky. Na stejném konceptu pak založil tuto akci v Anglii.

Fotogalerie
76 fotografií