Mladý šlechtic momentálně žije v USA se svojí manželkou Meghan Markleovou a dvěma dětmi. Do Londýna ovšem přicestoval sám. Dnes ho čeká účast na charitativní akci WellChild Awards, už dlouhých patnáct let je totiž patronem této organizace.

A zdá se, že jeho návštěva Británie bude opravdu návštěvou bleskovou. Podle všeho se totiž Harry nehodlá potkat ani se svou rodinou, přestože zítra to bude rok, co zemřela Harryho babička královna Alžběta II. .  Podle informací deníku The Sun totiž král Karel (74) nemá na svého mladšího syna čas, momentálně si totiž Jeho Veličenstvo užívá ve Skotsku, kde byl spatřen nedaleko Balmoralu.

Harry se zřejmě nepotká ani se svým starším bratrem Williamem (41), se kterým prý není v kontaktu už celé měsíce, toho totiž královské povinnosti donutily odcestovat až do dalekého Barnemouthu.

Očekává se, že král Karel a královna Camilla (76) oslaví smutné výročí na Balmoralu obklopeni rodinou, ale bez Harryho, mezi ním a zbytkem rodiny totiž momentálně nepanují příliš dobré vztahy.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

Fotogalerie
45 fotografií