To aby princ Harry vyprávěl příběh o lásce s Meghan Markleovou a vynechal z toho svou rodinu, snad ani není možné. Na začátku prvního dílu je sice informace, že monarchie se k dokumentu nevyjádřila, nicméně jí jistě neunikl.

Podle informací britského Daily Mailu princ William dokument ještě neviděl, ale obavy kvůli němu panují už teď. Kromě toho, že tam zazní ne příliš hezké věci o Williamově ženě Kate Middletonové, například, že je „chladná a svou formálnost má v sobě zarytou hluboko uvnitř“, obsahuje dokument i mnoho videí z Harryho dětství, ty mají přiblížit, jaká osobnost byla jeho matka princezna Diana, ovšem na většině z nich je kromě Harryho a jeho rodičů pochopitelně i jeho bratr. A o tom je velmi dobře známo, že si své soukromí bedlivě střeží a z jeho soukromého života se dostanou k veřejnosti jen střípky.

„Princ je velký tajnůstkář a to, co Harry dělá, je prokletí všeho, čemu věří. Na základě toho se mnozí domnívají, že je nepravděpodobné, že by někdy dokázal napravit svůj vztah s bratrem,“ cituje Daily Mail zdroj z okolí královské rodiny. Jejich vztah byl navíc pochroumaným už před vydáním dokumentu.

Jeden z prvních příspěvků na twitteru, které William zveřejnil po odvysílání dokumentu, je velmi smutný. „Včera jsem ztratil přítele, který zasvětil svůj život ochraně divoké zvěře v některých nejznámějších národních parcích východní Afriky, Mark Jenkins a jeho syn Peter tragicky zemřeli při přeletu nad národním parkem Tsavo,“ napsal princ. „Dnes večer myslím na Markovu manželku, rodinu a kolegy, kteří bohužel ztratili muže, kterého jsme všichni milovali a obdivovali,“ dodal William. O dokumentu jeho bratra se zatím nezmínil.

Video
Video se připravuje ...

První záběry: Harry a Meghan, příběh, který jste ještě neslyšeli Netflix, idh

Fotogalerie
112 fotografií