Otec MeghanMarkleové Thomas Markle veřejně prohlásil, že je proti své odcizené dceři i jejímu "zrzavému" manželovi připraven svědčit u soudu v žalobě pro pomluvu, kterou na vévodkyni podala jeho starší dcera Samantha Markleová.  

„Udělal bych to víc, než rád,“ prohlásil v rozhovoru s Karlem Larsenem. Thomase Marklea stejně jako Samanthu rozhořčily Meghaniny údajně "nepravdivé a zlomyslné výroky" z nechvalně proslulého rozhovoru s Oprah Winfreyovou (68). 

„Snažil jsem se téměř čtyři roky vidět svou dceru a jejího zrzavého manžela v soudní síni tváří v tvář... Byl bych nadšený, kdybych přišel k soudu a promluvil a obhájil svou nejstarší dceru,“ nechal se slyšet Markle, který se většinu života živil jako kameraman. 

Samantha požaduje po své mladší sestře odškodné 75 tisíc dolarů (bezmála 1,7 milionu korun) plus soudní výlohy a náklady za právníka. Sestru soudí kvůli výrokům, že je Meghan jedináček, i nepravdivé informaci, kdy se naposledy viděly. Podle Samanthy to vůbec nebylo tak dávno, jak vévodkyně ze Sussexu tvrdí. 

Táta Thomas v soudním sporu věří ve vítězství starší Samanthy. „Udivuje mě, že celé hodiny seděli u Oprah Winfreyové a odhalovali věci, které by nikomu sdělovat neměli. Myslím, že je to neuctivé vůči královské rodině,“ prohlásil Markle o Meghan a princi Harrym. Otec někdejší herečky se pak označil za fanouška královny a prohlásil, že si její rodiny velmi váží. 

VIDEO: Zdravotní potíže a duševní poruchy, které pronásledují královské rodiny 

Video
Video se připravuje ...

Zdravotní potíže a duševní poruchy, které pronásledují královské rodiny Videohub

Fotogalerie
105 fotografií