Bývalá americká herečka Meghan Markleováse už dlouho snaží celý svět přesvědčit, že je její život v podstatě jako z pohádky o Popelce. Dětství měla strávit v chudobě, a na co si sama nevydělala, to neměla. Podle její nevlastní sestry Samanthy, se kterou má společného otce Thomase Markla (77), bylo ale všechno úplně jinak. 

Banda příživníků

Samantha se Meghan dokonce rozhodla hnát k soudu, protože její lži údajně negativně ovlivňují Samantin život. V rozhovoru se slavnou moderátorkou vévodkyně například tvrdila, že svou sestru naposledy viděla před 18 až 19 lety, a před tím před další dekádou. Podle Samanthy byla ale realita odlišná. 

Meghan se pokoušela vykreslit svou rodinu jako bandu pijavic, která se chce jen přiživit na její slávě. O Samantě například prohlásila, že si své příjmení změnila na Markleová až poté, co Meghan začala randit s Harrym, což její nevlastní sestra odmítá. Meghan také tvrdila, že je jedináček, ačkoli mají se Samanthou stejného otce.

Pohádka o Popelce se nekoná?

Samantha žaluje Meghan i kvůli výrokům o chudobě, kterou prý v dětství v rodině trpěla. Její otec Thomas jí přitom platil elitní a drahé soukromé školy, stejně jako hodiny tance či herectví, doučování a veškeré životní náklady během jejího studia na Severozápadní univerzitě v Illinois. V rozhovorech s Oprah Winfreyovou a Ellen DeGeneresovou přitom vévodkyně v minulosti prohlašovala, že musela pracovat a živit se sama.

Samantha tvrdí, že kvůli křivým obviněním své slavné sestry nezískala několik prací, špatně se prodává její kniha, a má navíc psychické potíže. 

Podle ní je motiv hvězdy Kravaťáků jednoduchý; když na příbuzné naháže dost špíny, naruší jejich důvěryhodnost a jejich vyjádřením pak nikdo neuvěří. 

Absurdní, tvrdí Meghanin právník

Meghanin právník Michael Kump si z nařčení ovšem údajně nic nedělá. „Tato nepodložená a absurdní žaloba je jen pokračováním vzorce znepokojivého chování. Budeme jí věnovat jen minimální pozornost, jak si zaslouží,“ uvedl pro web TMZ

VIDEO: To tu snad ještě nebylo! Královská večeře na pláži v Santa Barbaře

Video
Video se připravuje ...

To tu snad ještě nebylo! Královská večeře na pláži v Santa Barbaře Profimedia

Fotogalerie
100 fotografií