Na blahopřání Janečkovi se stála fronta. Většinou v ní byly hvězdy showbyznysu, jež mají dobu největší slávy za sebou. Karel Gott se zdržel jen krátce a přišel bez drahé Ivanky. Také Hanka Zagorová se musela obejít bez zaneprázdněného Štefana Margity. A bez svého Standy, zato s dcerami, se objevila i kupodivu decentní Šárka Grossová. Singl si to dával i bývalý premiér Jiří Paroubek.

Manželé Adamcovi přišli spolu, ve VIP zprávách zakotvený Jiří Pomeje pózoval se snoubenkou. Manželé Gabriela Partyšová a Josef Kokta dávali na vědomí, že jsou pár, který hned tak nějaký průšvih nezlomí. Gábině výčes vlasů slušel, Pepa byl pohublý, snaživě usměvavý a poněkud zdrchaný.

Značně přepadle vypadala i ředitelka nadace Kapka naděje Vendula Auš Svobodová, jež svým zjevem až šokovala. Nejen úbytkem váhy, propadlou tváří v níž ostré rysy ještě více vystoupily. Ale celkovou změnou výrazu obličeje, kterou jiný a lepší účes korunoval. V elegantních, vodově nazelenalých lesklých šatech snad poprvé působila velmi křehce a bezbranně. Takový dojem nedělala ani na pohřbu prvního tragicky zesnulého manžela.

Oslavenec Janeček a jeho parťák Karel Gott drželi laťku kvalitně oděných elegánů. Jiří Paroubek si na obleku a košili pohrál s proužky a snaživě přidal kostku na kravatě. Žádný velký módní trapas narozeninový večírek, jenž začal až po představení muzikálu Bídníci, nekořenil, nicméně řada hostů měla k dokonalosti gala party daleko.

Fotogalerie
11 fotografií