Včerejší dopoledne přineslo nečekané zprávy pro fanoušky a přátele kapely Krucipüsk, když její charismatický lídr Tomáš Hajíček měl vážnou nehodu na své motorce. Incident, který se odehrál na jedné z pražských silnic, si vyžádal okamžitý transport zraněného vrtulníkem do pražské nemocnice, kde podstoupil několikahodinovou operaci.

Kapela Krucipüsk na svém facebooku informovala, že Tomáš je ve velmi vážném stavu a až do konce května ruší všechna svá vystoupení. "Podle vážnosti Tomášova stavu a průběhu rekonvalescence budeme vidět, co a jak dál," uvedla kapela v oficiálním prohlášení. Toto oznámení vyvolalo vlnu reakcí veřejnosti a umělecké komunity.

Česká modelka a moderátorka Eva Decastelo (45) vyjádřila svůj zármutek a soucit na sociálních sítích: „Tome 😟," napsala krátce a výstižně. Kapela Arakain, stejně jako Wohnout, Hentai Corporation a Krypton poslaly prostřednictvím sociálních médií zprávy podpory. „Držíme všechny pěsti, aby bylo vše co nejdřív v pořádku," "Myslíme na vás a hlavně teď Tomášovi držíme všechny palce! Věříme, že se brzo setkáme na nějaké akci!" dodala ska kapela Sto zvířat. 

Fanoušci a přátelé kapely nyní mohou jen doufat a posílat pozitivní myšlenky pro rychlé zotavení Tomáše Hajíčka, aby mohl co nejdříve znovu stanout na pódiu a pokračovat ve své hudební vášni.

Video
Video se připravuje ...

Wohnoutům ukradli Anděla! Homola: Byl určen pro charitu, vraťte ho! FTV Prima

Fotogalerie
25 fotografií