S matkou dívky tehdy herec žít nechtěl, ale když se dozvěděl, že je dítě na cestě, postavil se k tomu čelem. Přispíval na Sonju od jejích šesti let dokonce 12 000 korunami. Jenže když Sonja dosáhla plnoletosti, podala hercova bývalka návrh na zvýšení sumy rovnou o třetinu.

U soudu uspěla, Igorovi vyměřili alimenty 18 000 korun. Pro Bareše to byla rána. Jeho rodinné poměry se totiž od narození Sonji rapidně změnily. Neživil už jen sebe a dceru. Oženil se s kolegyní Antonií Talackovou (45), narodily se jim dvě děti a spláceli hypotéku na domek. „V té době jsme navíc byli s manželkou oba odejiti z Národního divadla. Bál jsem se, jak to budu zvládat,“ svěřil se herec.

Nastoupili sice s Toničkou do Divadla na Vinohradech, ale prakticky celý jeho čistý plat šel na výživné pro Sonju. Igor se tedy měl co otáčet, pokud nechtěl, aby rodina skončila pod mostem. To už je nyní pryč, z rodinného rozpočtu už každý měsíc neodchází 18 000 korun...

Sonja otci navrhla shledání. Na pilu netlačí, ale ráda by ho poznala osobně. Igor říká, že se tomu nebrání, nechá událostem volný průběh. Razí heslo, že co se má stát, to se stane...

Bareš naštěstí patří mezi nejobsazovanější herce i dabéry. V seriálu Osada si zahrál miliardáře Petra Južana, který tajil, že je bohatý a úspěšný. Igor Bareš také načetl knihu Karel Gott – Má cesta za štěstím.

Jeho žena Antonie Talacková si pak zahrála například v seriálech Policie Modrava nebo Život a doba soudce A. K. Ve stopách rodičů půjde i dcera Tonička (12). Ve filmech dabuje dětské hrdinky a hraje také ve Zlaté kapličce v Našich furiantech.

Video
Video se připravuje ...

Igor Bareš na pohřbu Stanislava Fišera (†90): S nemocí bojoval jako hrdina. Luboš Procházka, Elmer Carvalho

Fotogalerie
44 fotografií