Herce odchod přítele, smutné loučení a autentické prostředí plné stáří a nemocí dost zničilo. „Hraní na vozíku je samo o sobě obtížné. Jsem na podobné věci citlivý. Byl to tehdy hodně depresivní den,“ přiznal deníku Aha!, když minulý týden padla poslední klapka. „Sešlo se tak víc pro mě náročných věcí,“ dodal Bareš. Patří mezi oblíbence režisérky a herečky Evy Toulové (33), už hrál v jejích filmech Casting na lásku a Superžena.

Zhubla na svatbu

Režisérka a herečka Eva Toulová při natáčení trpěla. Scénář jí předepisoval, aby shodila 9 kilo. „Nikdy předtím se mi váha neměnila o víc než dvě kila. A to ani v době, kdy jsem jedla tabulku čokolády denně, nebo jsem naopak v rámci natáčení nachodila za měsíc ve Španělsku 640 kilometrů,“ popsala situaci Eva. Ale nastavila si požadavek v hlavě, začala jíst zdravěji a menší porce, méně mlsat. Má o své váze nyní jasno: „Teď jsem si slíbila, že se konečně vrhnu na výběr svatebních šatů. Chci letošní svatbu vážně stihnout, takže bych ráda se svými rozměry už nešachovala," slibuje.

Trpěl i v Osadě

Kromě rolí u Evy točil Igor další sérii Osady. Hraje v ní miliardáře Južana. Jenže ani tam to nebylo v pohodě. Kvůli časové tísni nestihl důležité kapačky v IKEM na jeho Crohnovu chorobu. „Bylo mi strašně špatně. Některé scény jsme dokonce museli přetáčet,“ kál se Bareš. Osada startuje na ČT1 1. září.

Video
Video se připravuje ...

Igor Bareš bude Sherlock Holmes! Natáčí se nová audiokniha! Lukáš Červený, David Turek

Fotogalerie
26 fotografií