„Večer ležím a najednou mi volá neznámé číslo. Říkala jsem si, kdo to je a co chce. Jelikož to bylo neznámé číslo, byla jsem taková velmi nepříjemná. Měla jsem sto chutí ho odpálkovat,“ prozradila Blesku Xholakys, jak jí jednoho dne Miro Šmajda zavolal, aby jí nabídl účinkování ve videoklipu s názvem Terapie. Zpěvák měl ovšem velké štěstí, že hanbatá modelka hovor vůbec přijala. Celkem pochopitelně totiž nejúspěšnější Češka působící na OnlyFans nezvedá neznámá čísla. Kontakt na mobil, který by si jistě přálo mít hodně fanoušků, získal Miro Šmajda od společné kamarádky.

Když už tomu ale osud chtěl a blondýnka hovor přijala, Miro na ni ihned vybalil, co by po ní chtěl. Nedá se ale rozhodně říct, že by Xholakys patřila mezi Mirovy skalní fanynky. „Když mi zavolal, nebyla jsem si jistá, kdo to je. Tušila jsem, ale nebyla jsem si jistá. Nicméně moje mamka je velká fanynka, nebo velká fanynka, fandila mu v SuperStar,“ ozřejmila bez rozpaků situaci Valerie.

To Miro Šmajda naopak velmi dobře věděl, kdo je Xholakys. „Dal jsem si subscribe, sledoval jsem to půl roku a dělal jsem si statistiky. Hodně jsem utratil bohužel. Ale babička mi na to půjčila,“ prásknul na sebe Miro Šmajda s úsměvem a do příběhu zaangažoval zase svoji příbuznou. Zpěvák, který si klip i sám režíroval, Xholakys obsadil prý proto, že se mu pro roli terapeutky hodila typově.

„Tady u nás není dostatek těch blondýn, které jsou schopné se odvázat,“ ozřejmil hudebník definitivně svoji volbu. A že se Valerie skutečně umí odvázat, ví především její sledující na službě s předplaceným obsahem. V klipu se ale modelka překvapivě držela zpátky. Alespoň tedy co se odhalování, díky kterému OnlyFans modelky vydělávají velké peníze, týče. „Byla jsem jedna z mála, která se neobnažovala. Nesvlékala jsem se. Nebyla jsem v podprsence, ani kalhotky jsem neměla svlečené. Nic takového. Svlečený byl Miro,“ práskla na zpěváka Xholakys. I tak ale na nevinný dotaz, zda to stálo za to, neváhal někdejší finalista SuperStar odpovědět širokým úsměvem a dvojsmyslem: „Stálo to!“ A i když pro svůj klip divošku z Onlyfans nesvlékl, odnesl si zpěvák důkaz vášně v podobě škrábanců na krku od vnadné blondýnky.

Fotogalerie
54 fotografií