Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hvězdy první Česko Slovenské SuperStar po 12 letech: Nejvíc se změnil Šmajda!

/
  • Takhle vypadají finalisté z roku 2009 dnes.
    14. prosince 2021 ● 12:16

    Nostalgická SuperStar pokračuje! Po finalistech prvního ročníku se jako překvapení předposledního finálového večera objevili fi nalisté první Česko Slovenské SuperStar z roku 2009. Dva ale chyběli! Kdo a proč?

    Ben Cristovao (33) se z účasti na přímém nedělním přenosu omluvil kvůli dlouho naplánované dovolené na Zanzibaru, ze které ale poslal videopozdrav. Dominika Stará (28) je těhotná a vzhledem k tomu, že je její očekávání podle slov lékařů rizikové, zůstala raději doma.

    S Chodúrem v čele

    Diváci tak mohli v živém vysílání vidět Moniku Bagárovou (27), Jana Bendiga (27), Markétu Konvičkovou ( 27), Mira Šmajdu (33), Paulínu Ištvancovou (28), Thomase Puskailera ( 40), Denise Lacha ( 27), Leonu Šenkovou (28), Nikoletu Balogovou (28) a vítěze Martina Chodúra (32). Podívejte se, jak se za 12 let změnili účastníci soutěže. 

  • 1.

    Leona Šenková

    Drzá Leona

    Leona Šenková si paradoxně před porotu ve složení Habera, Mareš, Pagáčová a Bagárová stoupla i přesto, že ji v říjnu otevřeně kritizovala. „Porota SuperStar je v letošním ročníku často necitlivá a vůbec si neuvědomuje, jak může směřování i smýšlení těch lidí do budoucna ovlivnit,“ řekla na Frekvenci 1. I přes kritiku současné SuperStar v ní ale nakonec vystoupila.

  • 2.

    Martin Chodúr

    Vítěz z roku 2009 se věnuje zpěvu i nadále. Slyšet ho můžete hlavně s různými orchestry a big bandy. Kromě zpěvu se ale věnuje i psaní písní, jeho hity má v repertoáru například Štefan Margita, Hana Zagorová nebo Monika Absolonová. V roce 2016 mu partnerka Ivona Selníková porodila syna Martínka.

  • 3.

    Jan Bendig

    Účast v SuperStar Janu Bendigovi pomohla nastartovat pěveckou kariéru. Kromě zpěvu se věnuje i herectví a jeho obliba stále stoupá.

  • 4.

    Monika Bagárová

    Ač nevyhrála, je o ní slyšet v současné době asi nejvíce. Stále se věnuje zpěvu, dokonce je i součástí poroty SuperStar. Ovšem nejdůležitější je pro ni v současnosti péče o dceru Ruminku.

  • 5.

    Markéta Konvičková

    I Markéta Konvičková už je maminkou, ovšem na zpěv nezanevřela a její pěvecká kariéra stále nabírá na obrátkách.

     

  • 6.

    Ben Cristovao

    Kromě hudby se Ben aktivně věnuje i sportu. Na vrcholové úrovni dělá brazilské jiu-jitsu. V roce 2017 dokonce získal titul mistra Evropy.

     

  • 7.

    Thomas Puskailer

    Dnes je z něj divadelní a muzikálový herec a je i tváří Ranních novin televize JOJ, kde uvádí část o společenském životě celebrit.

     

  • 8.

    Denis Lacho

    Na hudbu nezanevřel, ovšem uplatnění našel v jiném oboru. "Hudbě se věnuji stále, ale už to není moje hlavní zaměstnaní, je to jen koníček, se kterým ale nikdy neskončím," řekl pro ŽivotvČesku.cz Denis Lacho a dodal, že momentálně ho živí marketing.

     

  • 9.

    Paulína Ištvancová

    Ani Paulína se hudby nevzdala a věnuje se jí i nadále.

  • 10.

    Nikoleta Balogová

    Šanci prorazit nevyužila, zpěvu se ale nevzdala – věnuje se mu jen na španělském ostrově Tenerife. Založila totiž rodinu a odstěhovala se na Kanárské ostrovy.

     

     

  • 11.

    Miro Šmajda

    Miro Šmajda zřejmě z tehdejších finalistů prošel největší proměnou, dá se říci, že zdrsněl. To se ale u rockového zpěváka není co divit. Od roku 2017 působí v kapele Walda Gang.

  • 12.

    Dominika Stará

    Talentovaná zpěvačka se věnuje hudbě i nadále. Teď ovšem soustředí všechnu svou energii na rodinu, s manželem totiž čekají první miminko. Vytouženého chlapečka už se nemohou dočkat.

     

     

    Video: SuperStar: Taková hádka tady ještě nebyla!

    Video
    Video se připravuje ...

    SuperStar: Taková hádka tady ještě nebyla! TV Nova

    Fotogalerie
    28 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy