Sympatický frontman kapel Walda Gang a Terrapie Miro Šmajda se dostal do povědomí českých milovníků hudby už v roce 2009, kdy se zúčastnil hudební soutěže Česko Slovenská Superstar. Úspěšně se tehdy probojoval až do finále, kde nakonec skončil na 2. místě – hned za Martinem Chodúrem (33). V té době se pyšnil dlouhými plavými vlasy, a když s nimi pohazoval jako správný rocker na pódiu, dívkám se podlamovala kolena.

Postupem času se ze sladkého chlapce stal pořádný, svalnatý mužský a své vlasy výrazně zkrátil. To sice mnohé jeho fanynky oplakaly, ale to, čím je zaskočil na sociální síti nyní, se tomu jistě nevyrovná. Mira totiž na instagramu sdílel detail své hlavy s ohořelými, seškvařenými vlasy v oblasti ofiny. „To tak bývá, když máte přepal pyrotechniky na pódiu,“ uvedl k tomu lakonicky. Poslední vystoupení s Terrapií bylo asi pořádně divoké...

Video
Video se připravuje ...

Umělecké bydlení Šmajdy ze SuperStar: Ateliér v ložnici a pomalovaná kuchyň Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Ne však tak divoké jako to, co tento svérázný zpěvák, který v roce 2012 reprezentoval Slovensko na hudební soutěži Eurovision Song Contest, udělal vzápětí. Ve svých instastories zveřejnil selfie z kadeřnického křesla s poznámkou: „Problém s ohořenýma vlasama vyřešen. Ano, dal jsem se na cestu buddhistického mnicha. Konec pozemských pokušení, konec blaženým radostem,“ vtipkoval u záběrů, na nichž hrála prim jeho holá hlava... a jeho nadmíru spokojený úsměv.

Nejedné dámě z řad jeho příznivkyň v ten moment jistě vynechalo na jeden, možná na dva údery srdce. Snímek totiž působil velice věrohodně... Pokud se ale bojíte, že se Mira skutečně tak moc odvázal a bude nyní nějakou dobu plešatý, můžeme vás uklidnit. Podle fotek z koncertu v Roudnici, kde v sobotu s Walda Gangem hrál, bylo hned patrné, že šlo jenom o velmi povedenou mobilní aplikaci, co z něj jediným kliknutím udělala holohlavce. Ale ruku na srdce, slušelo by mu to, že?

Fotogalerie
48 fotografií