Dlouhé roky byli milenci a společnost o tom věděla, na společenských akcích, když už si vyrazili, se vždy objevovali ruku v ruce. Přesto se Dagmar Zázvůrková k úmrtí uznávaného dirigenta Libora Peška zprvu veřejně nevyjadřovala - podobně jako jeho manželka Jana nebo syn Filip. Až později si na sociální síti, kde se nikdy nesvěřovala se svým soukromím, posteskla, že jí „odešel rytíř, ale zapomněl napsat kam“.

V září letošního roku pak překvapila tvrzením, že 6. 9. 2007 bylo „jejich“ datum. „Dneska je to bez tebe... poprvé… A já to stále nepochopila. Per sempre, můj rytíři. ‚Ať trvají ty nymfy‘. Dneska by to bylo 16 let od naší svatby,“ šokovala.

Každopádně „per sempre“, což italsky znamená „navždy“, připomněla i ve smutné výročí jeho smrti. To sdílela fotku s Peškem v objetí, oba rozesmátí a šťastní, společně s úryvkem jejich něžné konverzace - kdy „L“ znamená Libor a „D“ nijak překvapivě Dagmar. „L: Bez tebe by zhaslo slunce. D: Kam na to chodíš? L: Nevím, kam na to chodím, do srdíčka na to chodím.“

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Můžem i s mužem Zázvůrková: Představení pro mě bylo terapií po smrti přítele. Šárka Stejskal, Elmer Carvalho

„Rok bez tebe. Prázdno. Nepopsatelná a zvláštní vnitřní síla. A čím dál tím...“ posteskla si i v instastories, kde zveřejnila fotku usměvavého Peška stojícího s rukama v bok uprostřed ulice. Odchod milovaného muže je pro ni stále velice bolestivý a jak sama nejednou uvedla, bez podpory svých rodičů a přátel by tento rok zvládla jen velmi obtížně. „Paprsek zatím nepronikl, natož světlo nevidím, ale svému rytíři jsem vděčná...“ posteskla si před časem Dagmar, která prozatím novou lásku podle všeho nehledá.

Fotogalerie
39 fotografií