Na nepřirozený vzhled prsou po první operaci ji často upozorňovali fanoušci na sociální síti.  „Kam utíkají?“ ptal se na „rozdivočená“ ňadra Natálky provokativně například jeden muž.

Blondýnka tehdy tvrdila, že vzhledem k velikosti její hrudní kosti jsou prsa u sebe nedosažitelným snem a s výsledkem první operace byla spokojená. Po roce ovšem přišly bolesti, které Natálku donutily vyhledat lékaře. Vyšetření na sonu ukázalo, že jeden z jejích implantátů se otočil a bude nutná reoperace. Při konzultaci s novým lékařem se pak dozvěděla, že se jí otočily dokonce oba implantáty, a reoperace tak byla nevyhnutelná. „Jeden byl úplně naopak a druhý byl do boku. Šílené, když mi to vyprávěl, tak jsem nechápala, jak se to mohlo stát,“ prozradila Natálka.

A vzhledem k tomu, že někdejší hvězda reality show Svatba na první pohled v posledním roce zhubla 10 kilo, rozhodla se pro implantáty o něco větší, protože s úbytkem váhy její první prsa klesla dolů, což se jí pochopitelně nelíbilo.

V současné době už je po operaci a dodržuje klidový režim, kromě toho, že netrpí bolestmi, raduje se ještě z jedné velmi příjemné zprávy. „Dali jsme je k sobě, co nejvíce to šlo, z toho máme největší radost,“ oznámila s tím, že to byla jedna z prvních věcí, kterou si uvědomila po probuzení z narkózy. „Vlivem hubnutí a jak se mi prsa otáčela, tak se mi dělala větší mezera. Nevěřila jsem, že se to někdy vyřeší, byla jsem z toho smutná,“ přiznala a vysvětlila, že byla na konzultaci u mnoha odborníků, od kterých slyšela v podstatě to samé a to, že velikost její hrudní kosti zkrátka nedovoluje, aby měla prsa hezky u sebe.

S výsledkem operace je velmi spokojená. „Jsem v klidovém režimu. Hojí se to krásně a bolesti nemám žádné,“ dodala s tím, že se stavem po první operaci se to nedá srovnat, protože po té měla velké bolesti.

Video
Video se připravuje ...

Natálka se různými zákroky postupně víc a víc mění. Instagram

Fotogalerie
69 fotografií