Režisér se scenáristou už mají dokonce pracovní název – Vysoká škola manželství. Zda půjde o komedii, či tragikomedii, zatím není známo. Leccos ale naznačuje obsazení hlavní mužské postavy, jak se urodila v hlavě režiséra.

„ U Petra Kolečka mám zcela jasno. Vzhledem k jeho zálibě v nekorektním humoru, mě okamžitě napadl Petr Čtvrtníček. Dokonce tam je i jakási podoba,“ odpověděl Skórka na dotaz Blesku v prostorách Mezinárodního filmového festivalu Ostrava – IFFO. Petr Kolečko spolupracoval s Vladimírem Skórkou na divácky úspěšných seriálech Lajna a sKORO NA mizině.

Blesk jako adepty na titulní roli navrhoval, ať už díky podobě fyzické či životním příběhem Martina Hofmanna (45), Michala Isteníka (40), Ondřeje Gregora Brzobohatého (40) anebo Jiřího Mádla (36).

Samy sebou?

Nápady už má Skórka i ohledně obsazení rolí Kolečkovy manželky Anety Vignerové (35) a odvržené milenky Denisy Nesvačilové (32)? „Asi to neprojde a doufal by v to jen nejoptimističtější blázen, ale nejlepší by bylo, kdyby je ztvárnily skutečné aktérky, tedy Aneta a Denisa,“ dostál Skórka renomé vyhlášeného recesisty.

„To ale asi neklapne, takže na roli Anety bych viděl Adélu Gondíkovou. A coby Denisu bych obsadil slovenskou zrzavou krásku Vicu Kerekes, která má podobný temperament jako Nesvačilová,“ vrátil se realisticky na zem.

Návrat Kouby

Momentálně režisér Vladimír Skórka chystá s Jiřím Langmajerem (57) volné pokračování komedie Copak je to za vojáka 2, tentokrát podle scénáře Michala Suchánka (56). „Tento film plánujeme uvést do kin na podzim příštího roku,“ potvrdili Blesku producenti Martin Tošenovský (39) a Daniel Strejc (45) za společnost One Movie.

Video
Video se připravuje ...

Denisa Nesvačilová otevřeně: Setkání s exmilencem Kolečkem a jeho manželkou bylo v klidu! Markéta Reinischová

Fotogalerie
162 fotografií