Martin Hofmann, jenž okouzlil české filmové diváky coby Pavel Landovský (†78) ve filmu Havel, na instagramu notně pobavil své příznivce. Herec, který se stal ikonou filmového průmyslu, se totiž rozhodl ukázat celému světu svou úsměvně divokou minulost a na svém profilu zveřejnil archivní snímky, které podle svých vlastních slov objevil při velkém úklidu.

Na první zveřejněné fotografii připomíná Martin mladistvého chuligána – se zamračeným výrazem hledí směrem od objektivu, hlavu měl v tomto rebelském období úplně vyholenou a kalhoty vytažené „skoro pod prsama“. „Věřím, že se tahle móda zase vrátí,“ vtipkoval Hofmann u záběru, na němž působí jako „depešák“ z osmdesátých let – kdo zažil, ten jistě ví.

Video
Video se připravuje ...

Film Střídavka: Martin Hofmann o natáčení - co nám prozradil? Videohub

Na druhé fotografii se Martin zase pózoval s tradičně červenou vánoční výzdobou za zády, ale z jeho znuděné tváře bylo patrné, že nadšení z vánočních svátků ho rozhodně v ten moment, kdy fotka vznikla, dvakrát neopanovalo. „Myslím, že jsem byl v pohodě,“ uvedl u povedené momentky herec s humorem sobě vlastním a dokázal tak, že se umí zasmát sám sobě.

Jak je vidět, Martin Hofmann není jen skvělým hercem, ale také mužem, co se nebere příliš vážně. A to je v dnešní době rozhodně velké plus. Posuďte v naší galerii sami, jaký to byl zamlada junák...

 

Fotogalerie
50 fotografií