Ještě než herci společně s autory filmu představili na večerní projekci, sešli se na odpolední tiskovce. Už tam Jana Nagyová sršela energií a rozdávala úsměvy na všechny strany. Pohádková Arabela, která trvale žije v Německu, se postupně po 20 letech vrací do české kinematografie. Jen za poslední dva roky zde natočila dva filmy a už chystá další. 

Na slavnostní premiéru se pak převlékla z džínové bundy do růžové halenky a černého saka a evidentně se skvěle bavila. Hlasitě jásala a rozhazovala rukama jako o závod. Uvedení filmu ale bylo i pro ni krapet náročné, po chvíli si musela sednout v zákulisí a ulevit nohám od vysokých podpatků. 

Hledáčky fotoaparátu jednoznačně přitáhly stříbrné lesklé šaty vycházející hvězdy Diany Dulínkové. Tu diváci mohou znát z filmu Guru. Pod těsnými šaty byla totiž nahoře bez a klimatizace v kinosále způsobila, že se jí pod látkou smyslně rýsovaly bradavky. Její kolega herec Ivan Franěk se pohledu na ni nemohl nabažit. Byť má doma italskou partnerku, s níž má dvě děti, k mladé Dulínkové se neustále lísal, chytal ji za pas a zkrátka se od ní nehnul na krok. 

Na premiéru se přišla podívat řada známých osobností včetně Lukáše Pavláska,autora knižní předlohy – spisovatele Josefa Formánka, který se léčil ze závislosti na alkoholu a doslova utekl hrobníkovi z lopaty, nebo také šéfa Senátu Miloše Vystrčila. Kdo ale v sále chyběl, byly hlavní dvě hvězdy filmu David Švehlík a Jaroslav Dušek.

Ani jeden se na premiéře neobjevil. Je možné, že je zahltily jiné pracovní povinnosti. Jaroslav Dušek prý ani není v Česku, kde po svých výrocích o pacientech s rakovinou, kteří podle něj umírají dobrovolně, stanul v centru pozornosti jak veřejnosti, tak médií. 

Video
Video se připravuje ...

Herec Ivan Franěk: Těžké natáčení v pralese v Indonésii! Kateřina Štichová

Fotogalerie
53 fotografií