Představitelka Brendy Walshové z legendárního seriálu Beverly Hills 90210 anebo Prue Halliwellové z Čarodějek se s rakovinou potýká už od roku 2015. Aktivní fáze nemoci u ní střídá klidnější období remise – a lepší už to bohužel nebude. Počátkem roku například musela podstoupit operaci mozku, jelikož tam se jí právě zákeřná nemoc nově rozšířila. Zákrok ale naštěstí dopadl dobře.

A podle všeho se cítí lépe i sama Shannen Dohertyová, jelikož se po dlouhé době ukázala na veřejnosti. Ve společnosti přátel zamířila na večeři do vyhlášené restaurace Nobu v Malibu, a když pak odcházela, velice se snažila vyhnout všudypřítomným novinářům, toužícím „ulovit“ její nejčerstvější snímky. Není se čemu divit – někdejší kráska totiž působila na první pohled jako svůj vlastní stín.

Video
Video se připravuje ...

Shannen Doherty mluví o své nemoci. Youtube.com

Oděná v béžový kardigan s výraznou červeno-bílou košilí téměř v havajském stylu, navíc skrytá za slunečními brýlemi vypadala velice křehce a pohuble – a zdálo se, že nemá ani dost sil k úsměvu. Také její kdysi hustá tmavá hříva působila notně prořídle... Jako kdyby ze slavné herečky, jež před lety svými hvězdnými manýry potrápila nejednoho producenta, už mnoho nezbylo... Což je dost smutné.

Fotogalerie
61 fotografií