Brenda z Beverly Hills 902 10, Prue Halliwellová  z Čarodějek... pod těmito jmény známe talentovanou herečku Shannen Dohertyovou, která prožívá jedno z nejhorších období svého života. Od roku 2015 bojuje s rakovinou prsu. Ačkoliv vše vypadalo jednu dobu dobře, nebezpečná nemoc metastázovala a veliký nádor se objevil i v její hlavě.

Slavná herečka vše držela v tichosti a informovala o vývoji až zpětně. „5. ledna výsledky CT vyšetření ukázaly metastázy na mém mozku,“ napsala nedávno na sociální sítě. V dalších dnech přidávala nové a nové informace, jak celý boj doposud probíhal.

„12. ledna začalo první kolo ozařování. Můj strach je evidentní. Jsem extrémní klaustrofobik a v mém životě se toho odehrálo opravdu hodně. Mám štěstí na skvělé doktory a také úžasné vybavení kliniky. Ale ten strach… Ten zmatek… To načasování toho všeho... I tak může vypadat rakovina,“ dodala.

Největší bombu však vytasila až včera! Podle všeho první operace s náběrem vzorku tumoru už dávno proběhla. Tuto informaci spolu s videem z nemocnice sdílela se svými fanoušky na instagramu.

„23. ledna 2023. Operace. Měla jsem nádor v hlavě, který mi chtěli odstranit, a také provést biopsii. Evidentně se snažím být statečná, ale jsem vyděšená. Ten strach mě ochromil. Strach ze všech možných špatných výsledků, obavy z toho, že opustím mámu a co to s ní udělá. Strach, že po operaci už to nebudu já. I takhle může vypadat rakovina,“ napsala.

Otázkou je, jak celý proces probíhá dál. Podle lékařů jsou její prognózy depresivní a zbývají jí pouze dva roky života. Není pochyb o tom, že o dalším vývoji bude Shannen i nadále informovat.

Video
Video se připravuje ...

Legendární Beverly Hills 90210: Co jste o seriálu nevěděli? Videohub

Fotogalerie
61 fotografií