Právě nekorektní humor Vladimíra Skórky, který stojí za seriály jako Lajna či sKORO NA mizině s ostravskými Třemi tygry, by jednou mohl zapříčinit, že divák své oblíbené seriály v televizi neuvidí a půjdou takzvaně do trezoru. Režisér totiž pálí i do minorit. „Tuším, že jednou budou kvůli přehnané korektnosti naše seriály trezorové, ale nás to tak baví,“ přiznal ostravský režisér.

Drama ze života

Skórka dokonce prozradil, na jakém novém seriálu právě začal s Kolečkem pracovat. „Petrovi jsem asi před týdnem nabídl, že chceme zase něco dělat, a nahodil mu téma, které se jmenuje Vysoká škola manželství,“ prozradil režisér. „Přesněji řečeno – bude to o problémech. A on nadšeně přijal. Mělo by to odrážet to, co si v poslední době prožil. No, námětů sám nasbíral v poslední době docela dost...“ prozradil Vladimír.

Humor

„Očekávám, že to opět bude plné nekorektního humoru, a ono to k tomu tak nějak patří. Bohužel jeden takový, který jsme udělali, jsme museli dát na internet, protože v televizi není odvysílatelný. A máme obrovskou radost, protože tam mají miliony zhlédnutí,“ dodal Skórka. To je podle něho také důkazem toho, že lidé tento druh humoru mají rádi.

Video
Video se připravuje ...

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Jak to spolu mají? David Turek

Fotogalerie
42 fotografií