Mnozí jsou přesvědčeni, že Margitův koncert je vlastně pocta Zagorce. A pozastavují se nad tím, proč je Štefan neoslovil. „Nepletu se do toho, je mi to ale moc divný. V O₂ areně má zpívat Štefan, Lucka Bílá nebo Vojta Dyk, co ale my všichni ostatní, co jsme s Hankou spolupracovali?“ tázal se třeba Petr Rezek (80), který se Zagorovou vystupoval bezmála 30 let.

Margita teď konečně vše objasnil. „Opravdová Pocta Haně Zagorové proběhne až v prosinci v Lucerně,“ svěřil se nám exkluzivně operní pěvec. „Hanka Lucernu milovala a vždy v prosinci tam mívala své nezapomenutelné vánoční koncerty,“ připomněl Štefan. „S jejími písněmi vystoupí plejáda zpěváků a samozřejmě za doprovodu Boom!Bandu Jiřího Dvořáka, který Hanku doprovázel i na jejím úplně posledním koncertě,“ prozradil Margita. Nikdo prý nemusí mít obavy, že se jeho Haničce nedostane stejné pocty jako Karlu Gottovi (†80).

Svůj koncert v O₂ areně, který proběhne 24. ledna, Štefan plánoval ještě před smrtí své milované ženy. „Hanka mi tehdy řekla, že je to úžasný nápad a že společně zazpíváme Můj čas a já sám Rybičko zlatá, přeju si. Strašně se na to těšila, ale osud nám nenahrál,“ posteskl si Margita. „Haničce bude věnován celý jeden blok, ve kterém já zazpívám Adieu jako duet s Hankou z plátna. Písničku, ke které si ona napsala sama text. A úplně mě mrazí, teď si doma zkouším. Hanka na konci zpívá – ‚volejte rychle sanitku!‘ A já jí odpovídám – ‚anebo radši pohřebák...‘ Je to krásná píseň, je mi z ní ale ouzko,“ přiznal Štefan.

Bílá chystá překvapení

Pár Hančiných písniček na Margitově koncertě zazpívá také Lucie Bílá (56), která prý chystá i jedno velké překvapení. „No a potom bude následovat můj koncert s mými hosty a na konci si všichni společně zazpíváme Hančinu milovanou Sláva, je bál,“ prozradil Margita s tím, že hrát bude velký orchestr a jako své hosty přivítá Vojtu Dyka (37), Michala Kindla (34) nebo sopranistku Simonu Šaturovou (42).

Balíčky za 5500 Kč

Pro své nejvěrnější fanoušky připravil v O₂ areně Margita balíčky VIP PLATINUM a PLATINUM Meet&Greet, které umožní fanouškům zažít koncert nezapomenutelným způsobem. Tedy to, co v O₂ areně dělají pouze největší světové hvězdy jako Andrea Bocelli (64), José Carreras (76), Beyoncé (41) či Justin Bieber (28). Balíčky obsahují osobní setkání se Štefanem Margitou před začátkem koncertu. Exkluzivní místo na sezení v 1., 2. nebo 3. řadě před pódiem. Afterpárty ve Stages Hotel Prague, welcome drink v restauraci Lokomotivka, catering v restauraci Lokomotivka a samozřejmě VIP vstup do arény. Cena balíčků s pohybuje kolem 5,5 tisíce korun.

Video
Video se připravuje ...

První úsměv Margity po smrti Zagorové: Žal zahání prací. Hana Höschlová

Fotogalerie
43 fotografií