Monika Trávníčková, o 35 let mladší manželka herce Pavla Trávníčka, pořádně vylekala všechny hercovy příznivce. Na facebooku jim totiž popřála krásný čtvrtý advent… a se slovy „ach jooo“ dodala, že její manžel, do kterého se před lety zamilovaly stovky dívek a žen, když se stal princem v pohádce Tři oříšky pro Popelku, nyní potřebuje mnoho sil. „Myslete na manžela,“ apelovala na jeho fanoušky.

„Děkuji záchranným složkám za rychlý příjezd, teď už je manžel v rukou lékařů,“ pokračovala. Své vyjádření navíc doprovodila i poněkud pochmurným snímkem Pavla pózujícího vedle sochy andílka, což v daný okamžik působilo téměř až morbidně… Všichni se okamžitě začali obávat o zdraví oblíbeného umělce, bez něhož si mnozí z nás ani nedokáží představit Vánoce. Zazářil totiž nejenom v Popelce, ale třeba i v Třetím princi či ve Sněžence a Růžence.

Video
Video se připravuje ...

Česká televize digitálně zrestaurovala Tři oříšky pro Popelku. Česká televize

Reportéři Blesku proto kontaktovali Moniku, aby se poptali na jeho zdravotní stav. Jeho manželka Monika, za svobodna Fialková, nám svěřila, že měl Pavel Trávníček respirační problémy. „Nemohl dýchat… Ale dnes nemám sílu nic říkat, víc budu vědět zítra,“ řekla nám totálně zdrcená Monika. Nezbývá nic jiného, než mu popřát spolu s fanoušky brzké uzdravení! I kvůli jeho malému synkovi Maxmiliánovi (koncem prosince 6), který chce mít určitě na Štědrý den tatínka doma…

Fotogalerie
34 fotografií