Monika Fialková na instagramu zmínila, že  je se svým mužem neskutečných 17 let. To se ale lehce popletla - letos je to již 18 rok. S hercem známým z pohádek Tři oříšky pro Popelku či Třetí princ se dala dohromady coby osmnáctiletá – a své „ano“ si pak řekli před sedmi lety, v době, kdy jí bylo krásných devětadvacet. Jejich syn Maxmilián (6), jenž přišel na svět v prosinci 2016 rok a půl po veselce, byl vskutku vymodleným dítětem - Monika předtím dvakrát samovolně potratila.

Za těch 18 let si spolu prošli snad úplně vším, co mohou páry prožít… „Život není pohádka ani peříčko, i když žijete s princem,“ zdůraznila sama Monika na sociální síti. „Je potřeba si užívat života a hezkých chvilek… Úcta, tolerance, pochopení, důvěra a volnost, zkouška,“ vypočítávala všechny podstatné parametry fungujícího vztahu, a přidala dokonce i citát od spisovatele Irvinga Stonea: „Manželství není jen nejdůležitějším vztahem, je i vztahem, který dává člověku pocit, že život je krásný a hodný žití, i kdyby byl navenek sebetěžší.“

Video
Video se připravuje ...

Trávníček se počtvrté oženil! K oltáři přiletěl vrtulníkem! Co se nepovedlo? Mirka Dvořáková, Lukáš Červený

Mladá žena v posledních letech pracuje jako manažerka, spolupracuje například s houslistou Jaroslavem Svěceným (61). A právě tato spolupráce se měla minulý rok stát zdrojem velkého manželského rozkolu. Na profilu Divadla Pavla Trávníčka se tehdy objevil status v tom znění, že Monika opouští Trávníčka se Svěceným a že ho hodlá odstřihnout od syna. Pár sice záhy přišel s vysvětlením, že jejich facebookovou stránku napadl hacker, nedlouho poté ale Monika musela přivolat policii ke svému domu, když došlo k divoké hádce a Pavel se údajně zamknul doma sám se synem.

„Celá situace je práce jednoho člověka, který se mě snaží pošpinit a zamezit mi v pracovních závazcích,“ tvrdila tenkrát Monika s tím, že chce někdo jak její manželství, tak i její kariéru producentky zničit. Zda si manželé nějakou krizí skutečně procházeli, anebo mezi nimi vůbec nikdy žádná krize nebyla, to nejspíš vědí jenom oni dva. Jisté je však to, že jejich vztah stále trvá a nezdá se, že by třeba chystali rozvod. Přejme jim další spokojená, společná léta!

Fotogalerie
50 fotografií