Popelčin princ ve výslužbě díky slavnému filmu režiséra Václava Vorlíčka (†88) z roku 1973 vydělá nyní pro sebe i svou rodinu velmi slušné peníze!

Vánoční šílenství

Naposledy se před rokem blýsknul ve StarDance, pak se u nás po něm slehla zem. V Německu má teď naopak díky svému manažerovi Filipu Albrechtovi (44) plno práce. „Němci s přicházejícími Vánocemi doslovo šílejí po Popelce. Pořádají desítky různých akcí, chtějí ode mě vyprávět historky z natáčení, a nejvíce žádané jsou samozřejmě podpisové akce,“ přiznal deníku Aha! sám Trávníček.

Výroční turné

V minulých dnech mj. přijal pozvání na vánoční show v německém Lengenfeldu, kde se hodiny podepisoval stovkám fanoušků, kterým předtím z jeviště vyprávěl o natáčení kultovní pohádky. „Té práce v německy mluvících zemích máme hodně. Příští rok, kdy to bude padesát let od natáčení Popelky, chystají Němci obrovskou tour. Během ní bude Pavel s dalšími žijícími herci vystupovat ve velkých halách,“ sdělila Aha! Trávníčkova manželka Monika (36). To teprve bude balík. A v eurech! Tomu se říká zlatý kšeft. S Popelkou...

Oříšky na 15 kanálech

Není tajemstvím, že se koprodukční pohádka Tři oříšky pro Popelku těší v zahraničí stejné oblibě jako v našich končinách. A dost možná ještě větší! »Drei Haselnüsse für Aschenbrödel« se totiž od konce listopadu až do Tří králů na německých obrazovkách objeví opravdu mnohokrát. Celkem bude na různých kanálech (například ARD, ONE, SWR či RBB) u našich německých sousedů k vidění patnáctkrát!

38,5 tisíce za show

Za některé kšefty inkasuje Trávníček v německy mluvících zemích až 1500 euro, což je v přepočtu cca 38,5 tisíce korun. Vše záleží na dohodě hercova managementu s pořadatelem dané akce.

Video
Video se připravuje ...

Tři oříšky pro Popelku – kuriozity z natáčení nejslavnější české pohádky Videohub

Fotogalerie
41 fotografií