Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Svatba století Karlose a Lely: Co všechno bylo přifouknuté?

/
  • Co všechno bylo na svatbě Vémolových falešné?
    30. července 2022 ● 05:00

    Karlos Vémola (37) a Lela Ceterová (33) překvapili nejednoho z hostů a fanoušků, když "oddávající" prozradil, že jejich „svatba století“ byla vlastně jen jedna velká show pro diváky. Podle zdroje Blesku jsou už dávno svoji. Nebyla to ale jediná vypečenost, kterou si novomanželé přichystali. Co všechno bylo na luxusní veselce přifouknuté?

  • 1.

    Oddávající

    „Fejkem večera“ byl nepochybně Jiří Krampol (84) v roli oddávajícího. Herec totiž nemá patřičné oprávnění, a novomanžele tak legálně oddat nemohl. 

    „Nemám samozřejmě oprávnění oddávat, ta primátorská medaile na mém krku je pouhá rekvizita,“ vysvětloval herec. „Jsem přesvědčen, že ti dva jsou dávno oddaní a já jim tímto jen zpestřil tu jejich svatbu století. Moc jim přeju jen to nejlepší. Vždyť spolu vychovávají dvě krásné děti. Jsem potěšen, že si konečně řekli to sice prosté, ale závažné ‚ano‘,“ prohlásil Krampol.

    Podle zjištění Blesku se novomanželé ve skutečnosti vzali již před několika týdny! Šlo tak jen o podívanou a oslavu pro diváky... O tom, že svatba nebyla skutečná, nicméně nevěděla ani nevěstina maminka. „O ničem takovém nevím,“ přiznala Blesku. Vémolovi tak své tajemství udrželi velmi důkladně.

    Video
    Video se připravuje ...

    Jiří Krampol jako oddávající Karlose a Lely: Dělám to poprvé! Markéta Reinischová

  • 2.

    Nepřehlédnutelná nevěsta

    Lela Ceterová, nově Vémolová, ani Karlos Vémola, se rozhodně netají tím, že příliš velcí příznivci přirozenosti nejsou. Někdejší playmate se podle svých slov ráda stará o svůj vzhled a to zahrnuje i celou řadu kosmetických i chirurgických vylepšení. Konec konců, jejím poznávacím znamením jsou gigantické silikony. 

    „Každá žena se chce líbit, a zvláště ve svůj svatební den! Je to úplně běžné a normální. Já taky chci být pro svého muže v tento den ta femme fatale, a tak do svého vzhledu investuji,“ prozradila Lela před svatbou Blesku s tím, že si na klinice nechala vymodelovat tvář – lícní kosti, sanici, bradu a rty, a nechala si aplikovat lifting Aptos.

    Tím to ale zdaleka neskončilo. „Samozřejmě dojde na kvalitní barvu a hezké prodloužení,“ prozradila o vlasech. „Bez laminace obočí a prodloužených řas už nedokážu existovat. A poslední věc je opalovací nástřik na tělo. Cítím se pak jako po dovolené na Maledivách,“ vypočítala. 

    Zcela přírodní není konec konců ani ženich. Ten je zase pověstný svými extrémně bílými zubními fazetami.

  • 3.

    Svatební opice

    Na veselce Vémolových došlo i na "falešný" svatební dar. Ten si k překvapení všech přítomných a hlavně Lely samotné pro svou nastávající připravil sám Karlos. Když se svatebčané shromáždili u slavnostní tabule, chopil se mikrofonu a začal proslov.

    Nejprve svou milovanou vychválil do nebes a posléze oznámil, že pro ni má dárek, který jí stoprocentně udělá velkou radost. Namíto luxusních šperků či jiné pozornosti ale přišlo něco, co nikdo nečekal: živá opice! K nevěstě přinesli malého makaka v dětském oblečení. 

    Obrovskou radost Lela ovšem rozhodně neměla. Od první chvíle se tvářila odmítavě a kroutila hlavou na znamení, že se Karlos asi zbláznil. Blesku pak přiznala, že šlo jen o takový žert a opici si ve skutečnosti nenechají. Kvůli bezpečnosti dětí jí zvíře nesmí přes práh! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Novomanželka Lela Vémolová: Co bude s opicí od manžela? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

  • 4.

    Falešný Elvis

    Během hostiny svatebčanům rozproudil zábavu Elvis Presley (†42)! Pochopitelně ale nešlo o samotného krále rokenrolu, který zemřel v roce 1977. Místo něj byl na místě pouze dvojník, hostům to ale nijak nevadilo, a bavič měl velký úspěch. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Svatební hostina Karlose a Lely Markéta Reinischová

  • 5.

    Falešný číšník

    V přestrojení za číšníka se mezi svatebčany nepozorovaně vmísil také mladý zpěvák Tomáš Ringel (20), kterého svého času objevila Eva Pilarová (†80). Když spustil, všechny překvapil! Karlos posléze žertoval, že přítomní čísníci jen zpívají, a nikdo neobsluhuje. 

  • 6.

    Místo růží papírky

    Menší „fejk“ čekal na novomanžele i v jejich luxusním apartmá na svatební noc. Když dorazili do hotelu o jednom pokoji na špici Žižkovské věže, místnost už byla romanticky nazdobená. Na posteli bylo z červených okvětních lístků vyskládané srdíčko a lístečky byly rozházené i ve vaně připravené na smyslnou koupel. Při bližším pohledu se ale ukázalo, že o žádné květiny vlastně nejde! Ve skutečnosti šlo jen o nastříhané červené papírky. Romantickou náladu však bezesporu navodily. 

  • 7.

    Skutečná svatba století

    Jak avizovalo svatební oznámení Karlose Vémoly a Lely Ceterové, musí jistě každý z přítomných uznat, že to byla skutečně svatba století! Takoví hvězdní hosté, jako byl Rytmus, Jiří Krampol, Sagvan Tofi a další, se jen tak někde nevidí. Dort měl tolik pater, že se jich po pár skleničkách šampaňského jistě přítomní ani nebyli schopni dopočítat, všichni se skvěle bavili až do nočních hodin, kdy se Občanskou plovárnou rozléhala jedna hudební pecka za druhou... A v neposlední řadě nechyběly na jejich velkém dni děti a ani rozvětvená rodina nevěsty, která kvůli Lele a Karlosovi vážila cestu ze Slovenska do Prahy.

     

    Všechno zkrátka bylo do detailu promyšlené a přesně podle představ novomanželů. A to je přece to nejdůležitější a krásné jako začátek jejich manželského soužití.

    Společná fotka
    Autor: Martin Hykl, Pavel Machan

     

  • 8.

    Galerie

    Na více fotografií se podívejte do naší galerie! 

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Karlos a Lela už jsou svoji: První novomanželský rozhovor! Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    483 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 34

neznalek88: Tak nejvíc je přifouknutá je Lela a to jak v obličeji, tak i dudy má přifouknutý.
Karlos by potřeboval přifouknout trochu rozumu do mozku.

(30. 07. 2022 13:54)

vlajo: Přifouknutý byla její vemena.

(30. 07. 2022 13:40)

lollo: Haha, no však Vémola se může pyšnit vším, jen ne věrností. Počkáme na další pokračování jejich pohádky.

(30. 07. 2022 13:36)

lollo: Vémola je aspoň dříč a i přes jeho ne moc inteligentní vyjadřování to někam dotáhl. Ovšem Lela je bohužel jen ukázka toho, kam až může dnešní společnost klesnout. Influenceři, kteří se rodí na operačních stolech plastických chirurgů a nic jiného, než fotit selfí neumí, to je dnešní svět.

(30. 07. 2022 13:34)

marceljokiel: Je to šašek a šaškárna je jeho živobytím . Takže je vše v pořádku.

(30. 07. 2022 13:31)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy