Od rána bylo u Vémolových vše na nohou, po vilce „poletovaly“ nevěstiny přítelkyně a trpělivě nastavovaly tváře týmu vizážistek. Paní domu zatím zastala všechny práce a na to, že spala pouhé čtyři hodiny, vypadala neskutečně svěže.

Ranní ptáče

„Domů jsem přijela o půlnoci, protože jsme byli ještě na Občanské plovárně, kde stále ještě probíhala výzdoba. Šla jsem spát ve tři ráno,“ řekla Blesku Lela. Na svůj velký den se tak kráska příliš nevyspala. „Vstávala jsem v 7 hodin ráno, dojela jsem si do vedlejší vesnice do hotelu pro svědkyni a mezitím přijela vizážistka s týmem, takže se začalo líčit,“ popsala nevěsta své ráno. Zaběhla ještě nakrmit všechno zvířectvo, které ve „Vémolandu“ mají.

Sexy těžké šaty

Nevěsta se líčila jako poslední, aby make-up vydržel co nejdéle a mírné chvění už na ní bylo vidět. „Nervozita trošičku opadla, ale myslím, že to znovu přijde. Mám to v takových vlnách,“ prozradila s úsměvem sexbomba, která během líčení poodhalila nevěstin župánek a předvedla pořádně žhavé krajkové prádlo. Po zkrášlení už jen nevěstu čekalo oblékání honosných svatebních šatů. „Jsou strašně těžké, jsem zvědavá, jak se s nimi poperu a snad tam nikde nespadnu,“ smála se blondýnka, zatímco si dopřála pár hltů šampaňského za dva a půl tisíce korun.

Do bílé róbičky oděla také svou dcerku Lili, jenže malá princezna s pláčem naznačila, že by raději něco jiného. Situaci zachránilo až převléknutí do růžových šatiček! Vzápětí se za asistence přátel Lela proměnila podle svých slov v arabskou princeznu. Na krku jí visel obří diamantový náhrdelník a na uších náušnice, jež dostala od Karlose. Když pak přišla ze své šatny do obýváku, všichni přítomní ztratili řeč a Lelina maminka uronila i slzičku. Pak už nevěsta naskočila do bílé limuzíny a vyjela vstříc své svatbě století.

Karlos v bazénu

Zatímco se Lela proměňovala v tu nejkrásnější nevěstu, doma byl ještě i Karlos. Bojovník byl ovšem naprosto klidný, bez stopy nervozity. Nakládal zásoby alkoholu do auta a stihl se i před odjezdem vykoupat v bazénu za dohledu lvice Elsy. Okolo druhé hodiny ho nabralo pánské osazenstvo a vyrazili směr Výtoň, odkud pak se všemi chlapy dorazil na svatbu lodí.

Video
Video se připravuje ...

Mejdan po svatbě Karlose a Lely Markéta Reinischová

Fotogalerie
108 fotografií