Zpěvačka Míša Nosková rozhodně nevypadá na to, že se před pouhými čtyřmi týdny stala dvojnásobnou maminkou. Bříško má například půvabná rusovláska už docela ploché, jako kdyby v něm nikdy nerostl nový život. Natož ještě před pár dny! Po porodu dcerky Jasny se dává do fyzické pohody hlavně procházkami s kočárkem, ale do jedné vysočanské posilovny, kterou vede její partner a snoubenec Jindřich, ji to podle všeho táhne jako magnet.

Kromě zpěvu se totiž našla i ve fitness - ještě předtím, než byla v jiném stavu, věnovali se s partnerem třeba i cvičení v párech. Nyní Míša své zkušenosti novopečené maminky hodlá zúročit (i zpeněžit) jinak. Ještě před covidem měla s Jindřichem rozjednané natáčení projektu Na svalíčko s..., kde nechyběly rozhovory s odborníky a jinými zajímavými lidmi. Kvůli pandemii se ale muselo leccos odkládat, rušit, posouvat... a pak finalistka pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar otěhotněla.

VIDEO: Nosková v září 2021 odhalila své tajemství: Jsem těhotná a v lednu rodím!

Video
Video se připravuje ...

Nosková v září 2021 odhalila své tajemství: Jsem těhotná a v lednu rodím! archiv Blesku

Proto se nyní rozhodli projekt oprášit a ve vysočanské posilovně začít točit alespoň „odlehčenou“ verzi. „Povedu sekci pro maminky a ženy po porodu. Budeme se bavit o všem. Různé tipy a triky, jak se dostat do formy, jak se stravovat. Chci ukázat, jak si najít čas na cvičení a hlavně s nimi cvičit,“ plánuje si Míša, která slibuje témata nejenom z oboru fitness, ale i wellness či zdravé výživy. „Samozřejmě je to cvičení pro oba rodiče, tatínci jsou vítáni,“ dodala.

Chystá se i cvičení s dětmi. A protože jsou s Jindřichem stejní „blázni“, hned názorně předvedli, jak cvičení s miminkem probíhá. V galerii uvidíte, že peřinka lítala hodně vysoko! Naštěstí byla prázdná - holčička si hověla v kočárku. „Miminko si s Jindřichem užíváme moc. Jasněnka je kouzelná. Je vyloženě k sežrání ve všech polohách, umí se krásně vztekat, a jak říkáme, tak je teď podobou po mně, ale mračit se umí jako táta,“ usmívala se šťastná Míša.

Fotogalerie
57 fotografií