Domácí pohoda vzala po otevření plastové krabičky za své. „Jindřich si všiml, že tam je pavoučí zámotek, odešel pak s hrozny do kuchyně a volal na mě, že je tam opravdu pavouk,“ popsala Blesku muzikálová zpěvačka s tím, že nezvaného návštěvníka mají stále doma. „Samozřejmě nás zajímá, co je zač. Zkoušíme po různých webech zjistit, jestli není náhodou jedovatý,“ zdůraznila.

Hrozny si Míša objednávala přes internetový obchod, kam pak také ihned napsala, jestli je v jejich silách zjistit, o jaký druh se vlastně jedná. Podle obalu doputovalo pavoučí miminko z Brazílie. „Přiznám se, že jsem se pak bála otevřít lednici, aby na mě nevykoukla maminka!“ prozradila vyděšená Nosková. Zatím se ale jiný člen pavoučí rodiny u nich doma neobjevil.

Veští jí kluka

Šok z nálezu naštěstí nevyvolal předčasný porod, takže si Míša může ještě vychutnávat poslední týdny před příchodem miminka na svět. „Co to bude, víme, ale necháváme si to pro sebe. Všichni mi předpovídají kluka, kočárek máme tmavomodrý, ale to už dneska není nijak směrodatné,“ uculuje se zpěvačka, která má z prvního manželství už jedenáctiletou dceru Elišku.

VIDEO: Míša Nosková: V lednu rodím!

Video
Video se připravuje ...

Nosková má už 5 měsíců tajemství: Jsem těhotná a v lednu rodím! archiv Blesku

Fotogalerie
38 fotografií