Zpěvačka Miley Cyrusová je známá svými skandály a také tím, že se ráda obnažuje. Tentokrát to však byl málem striptýz nechtěný. Někdejší Hannah Montana ze stejnojmenného Disney seriálu totiž zpívala a tančila v sexy stříbrném kompletu minisukně a topu na přímém přenosu silvestrovského koncertu v Miami. Při zpěvu písně Party In The U.S.A. však látka nevydržela. Tenká ramínka jejích stříbrných šatů ze síťoviny praskla a nechybělo mnoho k tomu, aby si všichni mohli prohlédnout její drobná ňadra v celé jejich kráse.

Miley však zareagovala neskutečně pohotově - vršek svého oblečení zachytila rukama dříve, než úplně odhalil její prsa, a okamžitě se otočila k publiku zády, aby hrozící trapas zažehnala. Jako naprostý profík pak pokračovala ve zpívání a nenápadně se přesunula až do zákulisí, kde jí její tým podal výrazně červené sako. V tom koncert dokončila. „Všichni se na mě teď ROZHODNĚ dívají!“ vtipkovala v odkazu na text své písničky Party In The U.S.A. Zároveň se nechala slyšet, že v saku byla na pódiu nejspíš zahalenější, než tomu bylo kdykoli předtím.

VIDEO: Šokující klip Miley Cyrusové: Opravdu v něm masturbuje?

Video
Video se připravuje ...

Šokující klip Miley Cyrus: Opravdu v něm masturbuje? Youtube.com

Je totiž pravdou, že s nahotou nemá Miley sebemenší problém nejenom na sociálních sítích, ale nestydí se svléct ani před fotoaparáty profíků. Na pódiích na sobě často mívá oblečky jako vypůjčené ze sado-maso salonů, klidně před publikem dovádí na obřím nafukovacím penisu či předvádí pohyby podobné masturbaci.

Ani sako na silvestrovské párty ji nikterak neomezovalo, všichni v hledišti tak čekali, kdy jí zpod jeho klop přece jenom ňadra vypadnou - například když hopsala po pódiu s hostující zpěvačkou Saweetie (28). Mrkněte do naší galerie a posuďte sami…

Fotogalerie
99 fotografií