Přestože má podle kalendáře na krku již pět křížků, svým zjevem česká topmodelka Daniela Peštová popírá všechny přírodní zákony. Mnohé ženy, které nechápou, jak může stále vypadat takhle neuvěřitelně mladistvě, ji kritizují za to, že za svůj dokonalý zjev vděčí především tomu, že nemá na starosti nic jiného než to, aby se starala o svou vizáž. Jenže jak se zdá, půvabná partnerka zpěváka Pavola Habery (59) rozhodně není jen „fiflenou“, co radši nic nedělá, aby si nikdy neponičila svou dokonalou manikúru.

Na Instagramu se totiž předvedla svým 200 tisícům followerům tak, jak ji nejenom ze světa sociálních sítí, ale ani z modelingových prken či z červeného koberce rozhodně neznají. Ve vytahaných džínsech, obyčejném tričku a kabátku, s rukavicemi na rukou a s kolečkem, kterak se oddává zahradničení. „Čas vyhrnout si rukávy a ušpinit si ruce! Pobyt na čerstvém vzduchu léčí a práce šlechtí, no ne? Anebo, jak říkají Slováci: ‚Aj do voza, aj do koča‘,“ napsala k povedené momentce.

VIDEO: Topmodelka Peštová přiznala: Nic jiného než modeling neumím!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Peštová přiznala: Nic jiného než modeling neumím! Markéta Reinischová

Její „dobře strávený víkend“ nezahrnoval nějaké párty, slavnostní premiéry, mlsání na recepcích či pózování před fotoaparáty novinářů, ale například krmení slepiček, sbírání ořechů či zametání listí. „I s trakařem vám to sekne, Danielo,“ shodovali se fanoušci, a svým „lajkem“ ji ohodnotili i kolegové a kolegyně z umělecké branže. 

Ať už to byli moderátorka Daniela Písařovicová (42), zpěvačka Jana Kirschnerová (42), herečka Jana Plodková (40), či zpěvák Matěj Ruppert (43).

Fotogalerie
77 fotografií