Nejdřív za ní docházel na III. interní kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, kam ji odvezla záchranka poté, co ji v bytě našla policie ležet v bezvědomí na zemi v ložnici. A teď už za milovanou Haničkou dochází na běžné lůžkové oddělení Ústavu hematologie a krevní transfuze. Něco vždycky přinese, něco odnese a neustále přemýšlí, čím by své drahé na lůžku zpříjemnil život.

Nová krev

„Když v pátek ráno Hanku přemístili z interny na normální oddělení, oddechl jsem si, protože je na tom opravdu líp,“ řekl Blesku Štefan, který v úterý zalarmoval pomoc, když se Hance nemohl dovolat po skončení své talkshow v košickém divadle. „Hanka už má dobrou náladu. Nová krev jí dělá dobře,“ prozradil Margita. Zpěvačka, jak známo, trpí drahně let onemocněním červených krvinek, tzv. paroxysmální hemoglobinurií. „Snad mi ji příští týden pustí domů...“ přeje si operní pěvec.

Jede dál

Kvůli manželčině kolapsu zrušil svůj koncert v rodných Košicích, který měl být oslavou jeho 65. narozenin. Zítra už ale hodlá vystoupit v západočeském Tachově, kde mu startuje turné 36 koncertů Intimity, které má se zpěvákem a skladatelem Michalem Kinclem (33).

Medailonek: Hana Zagorová a její hity

Video
Video se připravuje ...

Medailonek: Hana Zagorová a její hity Videohub

Fotogalerie
66 fotografií