S manželem Jiřím Šlégrem (50) nedávno oslavili 11 let vztahu, z toho jsou šest let manželé. Před rokem se jim narodil syn Ron, ten znovu navýšil mužskou převahu v jejich rodině. Lucie má z prvního manželství s podnikatelem Zdeňkem Kaufmannem dva syny Roberta a Richarda. 

„V poslední době hodně křičím. Hlavně ten starší, kterému je 15 si mě dost dává. Puberta a do toho se snažím je vychovat, aby nebyli bordeláři, takže mě každý pohozený kus oblečení vytočí a řvu, ať to uklidí. Nechci, aby mě jednou jejich partnerky pomluvily, že jsem je špatně vychovala,“ svěřila se Blesku Lucie, která má obrovskou pomoc a podporu ve svém manželovi, hokejistovi Jirkovi. 

VIDEO: Šlégrovi ve Varech: O problémech vyvinutých žen a tajné oslavě

Video
Video se připravuje ...

Šlégrovi ve Varech: O problémech vyvinutých žen a tajné oslavě Markéta Reinischová

„Můj manžel skvěle vaří, takže vlastně vládne kuchyni on a denně vaří, což mi ohromně pomáhá. Já se starám o kluky a uklízím celý barák, který není malý,“ popsala, jak mají rozdělené role v domácnosti, bývalá královna krásy. 

Už je to 16 let, co se Lucie stala Miss ČR, ale stále doma má korunku. „Už není v nejlepším stavu, ale mám ji. Vzpomínám na tu dobu jen v dobrém. Otevřel se mi svět, možnosti a vydělala jsem dost peněz, jsem za to vítězství opravdu vděčná,“ netají se vnadná kráska, která nechyběla na představení dalšího ročníku Miss Czech Republic 2022. 

Fotogalerie
50 fotografií