Vypadá to, jak z červené knihovny, ale má to jeden háček, Kateřina se už tři roky pokouší soudní cestou finančně vyrovnat se svým exmanželem Jiřím. „Již třetím rokem probíhá řízení o zaplacení výživného na manželku. V říjnu máme další stání, ale jsem zvědavá, na co se zase vymluví. Pan Šlégr totiž soudy často (a podle mého přesvědčení úmyslně) odročuje. Předminule vzkázal, že se nemůže dostavit, a já jsme záhy zjistila důvod – byl s novou manželkou na Maledivách,“ svěřila se týdeníku Sedmička Šlégrová.

Dlouhodobě se mi snaží dělat ze života peklo. Mám už dávno jiný život, našla jsem si úžasného partnera, kterého si budu brát, odstěhovala jsem se do jeho domu v horách a nebýt naschválů, které mi bývalý muž neustále dělá, byla bych opravdu šťastný člověk,“ dodala Kateřina, která má dceru Jessicu. Novým partnerem exmanželky hrdiny z Nagana je pohledný policista Vlasta.

Jiří Šlégr se loni oženil s bývalou královnou krásy Lucií Královou a společně vychovávají její dva syny z předchozího manželství.

Fotogalerie
7 fotografií