„Hlava naštěstí nebolí a doufám, že se to brzy zahojí,“ řekla deníku Aha! herečka a zpěvačka, která si ve středu vpodvečer rozsekla hlavu na temeni o hranu stolu, když v kuchyni uklouzla na mokré podlaze, a sanitka ji odvezla na ošetření do špitálu. „Potom bych ráda na pár dní navštívila svého přítele Vita v Itálii a po roce se konečně pustila do práce. Práce s dětmi mi moc chybí,“ posteskla si Dáda.

Koncert v Lucerně

V době covidu byla zavřená doma a kulturní vyžití měla jen u televize. „Hrůza!“ komentovala Patrasová, která má v plánu připravit výpravné představení pro děti s celou svou rodinou. Dokonce pomýšlí na pražskou Lucernu! „Tak pokud covid neudeří, byl by skvělý podzim a Vánoce. Bylo by to něco jako: S Dádou zpívá celá rodina,“ naznačila své plány. Dokonce si už nechala v Brně udělat kulisy. „Mám hrající stojku pro žížalu Julii s loutkoherečkou. A ta stojka má několik podob. Buď je žížala na hradě, nebo vylézá z červeného balíčku s mašlí... Máme také nafukovací vánoční stromečky,“ komentuje zaníceně královna dětských srdcí.

A všichni budou štastní...

Představení by doprovázel samozřejmě Big Band Felixe Slováčka (78). Manžel by hrál na saxofon Kdepak ty ptáčku hnízdo máš a další hity, dcera Anička Julie (25) by zpívala a Felix junior (37) by hrál i zpíval. „Myslím, že bychom byli všichni šťastni a děti by byly nadšené,“ dodala Dáda přesvědčeně.

Velká rekonstrukce

Ze všeho nejdřív ovšem Dádu čeká rekonstrukce domu, v němž si způsobila zranění hlavy, a také zvelebení zahrady. „Potřebujeme zahradníka, máme to tu zarostlý. Já to kvůli nemocným zádům dělat nemohu a chudák Felix nemůže plít donekonečna,“ svěřila Aha! Patrasová.

Video: Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s ex milenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s ex milenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu Kisa Císařová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
51 fotografií