Monika Absolonová si před dvěma týdny zlomila nohu. „Byla jsem nešikovná, nesla jsem krabici a spadla jsem ze schodů. Aspoň krabice to přežila,“ prozradila Blesku Monika poté, co si dala na facebook snímek se zasádrovanou levou nohou.

Bohužel musela zrušit všechny představení ve Studiu Dva. „Je-li to alespoň trošku možné, tak už nechci rušit žádná vystoupení. Jediné, co se bohužel musí přesunout je představení Studia Dva Duety s Filipem Blažkem, tam totiž hodně běhám. Na koncertech mohu sedět a tančit rukama, takže už se těším na všechny, co si koupili lístky,“ řekla Blesku zpěvačka. 

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá!

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá! FTV Prima

A konečně má i důvod k úsměvu, protože jí vyměnili sádru. „30.6…. Zvláštní datum. Něco končí a něco začíná… končí školní rok a začínají prázdniny, tak si je všichni užijte, ale ve zdraví. Mně taky skončila jedna sádra a mám novou, plastovou…Tak si ji taky užiji a budu se na Vás i život bez omezení moc těšit!“ pochlubila se Monika. 

Ta je teď momentálně nezadaná, protože na prvního máje oznámila rozchod s hokejistou Tomášem Hornou, se kterým má syny Matouše a Tadeáše.

Fotogalerie
68 fotografií