I když nemohla zpívat před lidmi, tak si pandemický rok užila naplno. „Vymalovali jsme celý barák, manžel zvelebil zahradu a já pořád nakupovala a vařila pro rodinu. Sice jsem pracovně nedělala nic, ale stálo to za to,“ usmívá se zpěvačka, kterou letos čeká hned několik oslav. 

S manželem jsme oslavili 15 let společného soužití, z toho pět let uplynulo od naší svatby 7. června. V ten den jsme zajeli na místo, kde jsme si řekli ANO, a bylo to krásné. Na podzim mě čekají oslavy mých kulatin, a na to se taky moc těším. Manžel mi strašně rád nakupuje šperky, mám jich opravdu hodně a téměř je nenosím. Říkám, nekupuj to a on vždy něco vybere,“ svěřila se Blesku Marie Rottrová

Zpěvačka už léta udivuje svou neskutečnou vitalitou a především mladistvým vzhledem. 

VIDEO: Všechno nejlepší! Rottrová přeje Jágrovi k narozeninám a posílá polibek

Video
Video se připravuje ...

Všechno nejlepší! Rottrová přeje Jágrovi k narozeninám a posílá polibek iSport TV

Celý život jím střídmě a večeřím jen saláty. V podstatě jen dva - s tuňákem nebo s balkánským sýrem, a do všech dávám hodně oliv a olivového oleje. A taky mám ráda pálivá jídla s chilli papričkami. Pak samozřejmě přirozený pohyb, hodně běhám okolo našeho domu a jako bonus mám skvělou rodinu, o tu se moc ráda starám,“ prozradila své typy na mladistvý vzhled Marie. To, že 13. listopadu oslaví 80 let, jí málokdo věří. 

Rottrová se po roce konečně dostala do společnosti, operní diva Kateřina Kněžíková ji poprosila, aby jí pokřtila nové CD Phidylé. „Strašně jsem se těšila, že budu mezi lidmi a budu zase za zpěvačku. Kateřinu jsem do té doby neznala, ale poslechla jsem si její hlas a klobouk dolů,“ říká zpěvačka. 

Fotogalerie
39 fotografií