Nádherná brunetka na instagramu odhalila, co znamená tetování, které se jí line na boku zhruba od podpaží skoro až k bederní oblasti. Jedná se totiž o mantru. „Óm mani padmé húm. Tato mantra transformuje negativní emoce,“ objasnila Andrea, která je vdovou po herci Jiřím Pomeje(†54).

„ÓM ~ transformuje pýchu a egoismus. MA ~ žárlivost a závist, NI - připoutání a egoistická přání. PAD ~ nevědomost a zmatek. MÉ ~ chamtivost a lakotu. HÚM ~ nenávist a hněv,“ líčila slabiku po slabice, jaká moudra jí zdobí tělo.

A že má tělíčko opravdu skvostné, o tom se ostatně díky fotografii mohli přesvědčit i všichni její sledující na instagramu. Ňadra měla sice zakrytá pažemi, ovšem jinak byla vlastně zahalená jen osuškou, která navíc vypadala, jako by snad každou vteřinou mohla sjet neposlušně na zem a odkrýt Andreu v celé kráse. Trochu bylo vidět i z jejího pozadí. 

Není tedy asi divu, že snímek v komentářích všichni chválili a v podstatě až na výjimky to zvládli i beze slov, stačily jim emoji v podobě srdíček a palců nahoru. „Luxusní fotečka,“ napsal kdosi a další už se asi jen mlsně olizovali. Jenže pánové, pozor, sexy Pomeje si doma hlídá její partner, svalnatý Petr Plaček alias Pedritko. 

VIDEO: Andrea Pomeje s partnerem: Kvůli covidu přišli o práci i společné plány! A kdy budou mít dítě?

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje s partnerem: Kvůli covidu přišli o práci i společné plány! A kdy budou mít dítě? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
69 fotografií