Plno překážek a oklik na cestě za štěstím, tak vnímá půvabná černovláska poslední roky. Smrt manžela Jiřího Pomeje(†54) vstřebává dodnes. Život je ale nyní lepší než kdy dřív, velkou zásluhu na tom má současný partner Petr Plaček (39), jemuž je vděčná za mnohé. V otevřeném příspěvku na instagramu se Andrea rozpovídala o strastiplném dobrodružství, které odstartovalo prosté přání od srdce. Jak ale upozorňuje, na přání je třeba si dávat velký pozor.

Sama jsem, tenkrát bolavá, prosila o klidný život a o navracení sebevědomí. V tu ránu se spustila lavina! Z mého pohledu další přikládání do ohně. Byla jsem nucena řešit problémy, které nebyly moje! Tolik vzteku a zlosti! Cizí lidé mě ponižovali a já poprvé si to brala osobně! Nenáviděla jsem! Ztratila jsem sílu se za sebe postavit! A bylo mi v tom stavu naprosto strašně,“ podělila se Andrea. Cizími problémy zřejmě narážela na milionové dluhy, které po smrti jejího manžela měly přejít na jejich dceru. Aby se z problémů vymotala, zřekla se dědictví.

Video: Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

DJka prý ovšem zápolila s pochybnostmi o sobě samé. „Jsem dostatečně chytrá, hezká? Jsem dobrou mámou a partnerkou? Zasloužím si vůbec brát tolik peněz za svou profesi? Ano, v tomto pořadí hodnot. U všeho převládaly zápory, a o to víc mi bylo smutno. Nesnesitelně smutno,“ trápila se tehdy kráska. Naději našla v podcastech o seberozvoji a rozhovory s terapeuty. Vzedmula se v ní ohromná vlna sebelásky a sebepřijetí. Pochybnosti se v mžiku rozplynuly.

„Srovnávala jsem se s pseudovizí, sama jsem podala ruku člověku, co mě postupně vedl po schodech dolů. Chtěla jsem se zalíbit lidem, s kterými jsem nesouznila. Uvědomění! Vyslala jsem přání a přání se prostě plní, jen jsem si zpětně musela uvědomit, že s přáním klidu a sebevědomí jsem si přivolala učitele. Ty, co jsou plní zla, mindráků, neklidu a úzkosti,“ vysvětlila brunetka Pomeje na závěr. Okénko do její duše ocenilo množství příznivců, kteří jí poděkovali za slova plná naděje a inspirace.

VIDEO: Rozverná Andrea Pomeje: Prozradila, kdy porodí druhé dítě

Video
Video se připravuje ...

Rozverná Andrea Pomeje: Prozradila, kdy porodí druhé dítě David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
74 fotografií