Letošní rok ukázal, že věci, které byly samozřejmé, nejsou samozřejmé. Pro mnohé to byl rok kotrmelců, protože pandemie a s ní vládní nařízení znemožnily spoustě lidem žít a pracovat tak, jako tomu bylo dřív. 

Děkuji, že jsem předešlé roky žila v tak zblázněném kolotoči, protože díky tomuto roku jsem poznala, jaké je to krásné a vzácné z něj vystoupit! I když se mi chvilku hodně motala hlava a chtělo se mi ze spousty věcí zvracet! Děkuji, že jsem poprvé mohla pocítit vděčnost za své zdraví a uvědomila si, jak moc jsem své tělo ničila a nevážila si toho, co pro mne každou sekundu dělá,“ ohlédla se za uplynulým rokem Andrea Pomeje. Ta byla zvyklá objíždět kluby, akce a za dýdžejským pultem vyhrávat do rána, ale to letos nebylo možné. 

VIDEO: Rozverná Andrea Pomeje: Prozradila, kdy porodí druhé dítě

Video
Video se připravuje ...

Rozverná Andrea Pomeje: Prozradila, kdy porodí druhé dítě David Turek, Lukáš Červený

„Poprvé jsem dopadla na samé dno a tam našla všechno, co jsem celý život hledala! Nikdy jsem se tak moc nenáviděla jako tenhle rok.. Děkuju! Děkuju za tenhle pocit, díky němu jsem se dostala poprvé – a je to hodně aktuální – k pochopení!“ tvrdí vdova po Jiřím Pomeje, s nímž má dceru Aničku. 

Tak snad si z toho vezme ponaučení a nebude brát věci tak samozřejmě jako předtím a víc si bude vážit těch obyčejných, ale o to víc důležitějších, věcí...

VIDEO: Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
47 fotografií