Když se Gábina Laškováještě s rodným příjmením Kratochvílová stala v roce 2013 Českou Miss, byla první kráskou v historii, která zvítězila s krátkými vlasy. Do té doby zdobily hlavy královen krásy dlouhé lokny, ze kterých šly vyčesávat nejrůznější účesy v podobě roztodivných drdolů či culíků. Ukázalo se ovšem, že okatá brunetka je díky krátkému sestřihu nejen snadno zapamatovatelnou, ale i porotě a fanouškům sympatickou.

A své vítězství dokázala Gabriela Lašková patřičně zúročit. Z přehlídkových mol se přesunula za moderátorský pultík televize Prima, zpoza kterého až do svého nedávného odchodu na mateřskou dovolenou sdělovala divákům nejdůležitější zprávy z domova i ze světa. A právě během pobytu doma se dvěma potomky se teď primácká moderátorka rozhodla radikálně proměnit svůj vzhled. Pro ni tak typický sestřih je ten tam. „Po dlouhém odrůstání krátkých vlasů, které bylo však díky dobrým střihům bezbolestné, mám konečně jednu délku a parádní účes, ze kterého jsem vážně moc moc nadšená. Nadšená! Cítím se opravdu dobře a za to moc děkuju,“ vypsala se ze své radosti nad novým sestřihem Gabriela Lašková na instagramu.

VIDEO: Každá máma potřebuje inspiraci a věřit, že to dělá správně, říká Gabriela Lašková

Video
Video se připravuje ...

Každá máma potřebuje inspiraci a věřit, že to dělá správně, říká Gabriela Lašková Maminka/Karel Dlabač

A jako potvrzení svého nadšení přidala k příspěvku hned sedm fotek svých nových vlasů. Změna je to vskutku rapidní. Typicky krátký účes vystřídalo mikádo v délce pod uši a masivní ofina končící těsně nad očima. Pro experimentování se vzhledem je pro moderátorku aktuálně příznivá doba. Vzhledem k tomu, že díky mateřským povinnostem je mimo dohled televizních kamer, může si dovolit i větší změny, které by jinak musela konzultovat a nechat si schválit zaměstnavatelem.  

VIDEO: Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček?

Video
Video se připravuje ...

Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček? David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
32 fotografií