První krátkovlasá Miss Gabriela Kratochvílová své „ano“ řekla dlouholetému partnerovi Filipovi Laškovi (30) před čtyřmi lety. Na rozdíl od většiny modelek se tomuto páru vyhnula takzvaná „missí nemoc“: ta spočívá v tom, že dotyčná výherkyně, byť měla do své korunovace na nejkrásnější dívku Česka vážnou známost (a před kamerami se dušuje, že je to láska až za hrob), se do roka a do dne se svým partnerem rozejde - a vymění ho za „kopačku“ nebo „hokejku“, tedy fotbalistu či hokejistu.

Dá se možná říct, že Kratochvílová se stala onou výjimkou potvrzující pravidlo, když se po dlouholetém randění s přítelem Filipem a zásnubách v roce 2014 o dva roky později stala jeho chotí před Bohem i před úřady. A dnes jsou to už čtyři roky... „Každý rok byl jiný a na žádném bych nic neměnila. Ne proto, že by bylo vše pořád dokonalé, naopak, jeden byl docela náročný, ale protože nás to posunulo tam, kde jsme dnes,“ myslí si štíhlá moderátorka, která se stala tváří CNN Prima News.

VIDEO: Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček?  

Video
Video se připravuje ...

Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček? David Turek, Jan Jedlička

Zároveň tak přiznala, že i když to na jejím instagramu vypadá neustále jako reklama na dokonalý vztah a rodinnou idylku, i v jejich ráji jsou tu a tam nějaké ty mráčky. Pokud se z nich ale zamilované hrdličky poučí, může být i nějaká ta přeháňka jejich vztahu prospěšná. „A tenhle rok… řekněme, že zatím nasadil laťku hodně vysoko,“ svěřila se na sociálních sítích Lašková, která v současné době čeká své druhé dítko. K dojemnému vyznání připojila svatební video plné něžných záběrů z její veselky, za doprovodu písničky Something I Need od skupiny OneRepublic.

Jenže i vzdor těmto krásným slovům trávila večer, jenž měl patřit jen jim dvěma, bez manžela: Parťákem jí byl proto alespoň syn Benedikt (2). „Táta pracuje, tak jsme si udělali ‚romantiku‘ spolu,“ posteskla si na instagramu Lašková a připojila fotku, na níž si dopřává se synkem vydatné jídlo. Takovouto „nevěru“ jí jistě ale manžel milerád odpustí, a není pochyb o tom, že jí to brzy vynahradí… Přece jenom, ve všední den a jenom krátce po skončení nedobrovolných koronavirových prázdnin, kdy každý pracoval, jak mohl (či nemohl), si asi ne každý může dovolit uprostřed týdne romantickou party!

VIDEO: Zprávařka Gábina Lašková na plese: Podivný účes měl dva významy! 

Video
Video se připravuje ...

Zprávařka Gábina Lašková na plese: Podivný účes měl dva významy! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
65 fotografií