Fotky, od jejichž pořízení uplynulo téměř půlstoletí, se rozhodla na svém oficiálním instagramovém účtu sdílet herečka Regina Řandová, aktuálně hvězda seriálu Slunečná. Fanoušky, jichž má na této sociální síti zatím necelých 8 tisíc, překvapila fotkou z dob, kdy byla ještě malou, roztomilou dívenkou.

„Můj dědeček hrozně rád fotil a dělal diapozitivy a já zas měla ráda tenhle ‚dirndl‘ od tety z Vídně a byla jsem mu dost často modelkou. To byla ještě na Letné taková zahradní restaurace s terasou a měli tam moc dobrou zmrzlinu ve stříbrných miskách,“ zavzpomínala u rozkošné fotky, na níž pózovala v červených šatečkách.

VIDEO: Regina Řandová: Mám doma Brada Pitta!

Video
Video se připravuje ...

Regina Řandová: Mám doma Brada Pitta! Petr Soukup, Sandra Apostolidisová

Na dalším snímku byla už o něco větší, ale mračila se do objektivu jako čertík. „Jo a tady jsme zase na procházce se sestřenicí. To slunce do očí nás fakt prudilo a hrozně dlouho trvalo, než si děda nastavil expozimetr, nebo jak těm všem důležitejm věcem k focení říkal,“ vysvětlovala, proč se na fotce tváří tak zavile.

Jak už tomu tak bývá, fotky ze soukromí slavily velký úspěch. Hvězda rodinné komedie Bota jménem Melichar se dočkala obdivných a rozněžnělých komentářů nejenom od svých příznivců, ale i od kolegů a kolegyň z branže. „Dokonalé,“ jásala nad ní například herečka Tereza Brodská (52). Svým lajkem ji ocenil ale i herec Martin Zounar (53) z „konkurenční“ Ordinace.

VIDEO: Regina Řandová: Exmanžela »pohřbila«

Video
Video se připravuje ...

Regina Řandová: Exmanžela »pohřbila« Kristýna Léblová, Petr Soukup

Fotogalerie
32 fotografií