Půvabné Týnuš Třešničkové, jejíž krásu notně poznamenaly plameny z jedné turecké restaurace, kde došlo během ohnivé show k jejímu popálení, se opět podařilo nadzdvihnout nejednoho followera na sociální síti. Ale není za tím nic jiného než prachobyčejná lidská závist. Na instagramu totiž sdílela svůj „little shopping“, tedy několik záběrů z nakupování. Procházela si celou řadu luxusních butiků, a nakonec ukázala svého „nosiče tašek“, jímž byl její současný partner, podnikatel Ladislav Bisenius (43). A bylo zle!

Jejím fanouškům ani tak nevadilo, že jí na nákupech dělá společnost muž, jenž byl v roce 2005 odsouzen za pašování kokainu na řadu let do vězení. Rýpli si do něčeho úplně jiného! „Neměl by to být spíš ‚plátce‘ těch tašek? Nebo aspoň nějakých tašek?“ zněla jedna z reakcí na její stories. Týnuš se nařčení, že je zlatokopka, velice dotklo. „Ne, VŠE jsem si platila sama,“ odpověděla obratem.

VIDEO: Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh?

Video
Video se připravuje ...

Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh? Falcon

„Tyhle předsudky upřímně nemám ráda a jsem na ně už dost alergická,“ vysvětlovala rozčileně. Na jednu stranu je sice pravda, že se značkovými kousky ve svém šatníku pyšnila ještě předtím, než Biseniuse potkala, na druhou stranu je ale faktem, že vždy randila s movitými muži. V době, kdy došlo k jejímu zranění v Istanbulu, tvořila pár s Viktorem Hajíčkem (35), jenž má podíly v celé řadě různých firem, a je veřejně známý jako zástupce společnosti Xiaomi.

Týnuš se však dušuje, že kreditky svých partnerů nevyužívá. „Pokaždé se hledá sponzor za úspěchem ženy. Já jsem hrdá na to, že si vše můžu dovolit sama a jsem samostatná. V dnešní době už je úplně běžné, že ženy vydělávají více než muži. Tak prosím hned neškatulkujte,“ vzkázala všem kritikům rázně. Není pochyb, že s Biseniusem ji pojí záliba v přepychu: Podnikatel s temnou minulostí má pro změnu zálibu v drahých autech.

VIDEO: Děsivé video popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?
 

Fotogalerie
92 fotografií