Navenek byla Ewa Farna vůči kritice okolí na svou postavu silná, dokonce si z toho uměla udělat legraci, když nazpívala píseň Mám boky jako skříň. V soukromí to bylo ale psychicky náročné. Přesto uštěpačné řeči ustála s grácií. Nyní všem svým kritikům dokonale vytřela zrak ‒ vypadá totiž naprosto úžasně!

Pomohlo jí k tomu prý těhotenství a mateřství. „Když jsem viděla, jak se moje břicho obrovsky nafouklo, aby mohlo stvořit dítě, když jsem si uvědomila, že moje tělo odnosilo život, dostalo to úplně nový rozměr,“ popisuje zpěvačka a maminka brzy už 20měsíčního syna Artura. „Získala jsem k tělu obdiv jako nikdy a chci se o něj láskyplně starat a milovat ho takové, jaké je,“ říká Ewa v rozhovoru pro březnové vydání měsíčníku Dieta.

Diety už ale dle svých slov neřeší. „Mám rodinu a jsem ještě víc v klidu než dřív. A taky jsem se konečně vyprdla na všechno, co jsem kdy četla o jídle, a začala víc sledovat sebe sama – co mi vyhovuje, co ne, po čem mám energii, co mi ji naopak bere,“ prozrazuje Farna svůj tajný fígl na hubnutí a udržitelný životní styl.

„Jedu si svoje priority. To znamená, abych byla zdravá, cítila se dobře, jedla kvalitní a skutečné potraviny a líbila se sama sobě a svému chlapovi,“ upřesňuje zpěvačka, která je provdaná za Martina Chobota (31), kytaristu ze své kapely.

VIDEO: Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč! David Turek

Fotogalerie
69 fotografií