Skákej do vody, dokud je studená. Tak by mohla znít otužilecká alternativa známého rčení Kuj železo, dokud je žhavé. Ačkoliv náhlá obleva ze dne na den roztála téměř všechen sníh a jaro už klepe na dveře, voda svou poměrně nízkou teplotou nadále láká příznivce k posilňování imunity, byť se po usušení mohou rovnou málem opalovat.

Jedna z nejznámějších českých otužilkyň Nela Boudová se doposud koupala v plavkách a s kulichem na hlavě. Obojí nyní shodila a vlezla do vody tak, jak ji pánbůh stvořil.

VIDEO: Nela Boudová v karanténě přišla o všechnu práci! Radost jí dělá adoptivní dcera (10).

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová v karanténě přišla o všechnu práci! Radost jí dělá adoptivní dcera (10). Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Vím, že jsme s těma fotkama z otužování už dost nudní. Až otevřou restaurace, bary, kavárny, tak možná budu fotit i jídlo, které jsem nikdy fotit nechtěla. Otužování ale bylo dneska krásné, svítilo slunce a moc jsme se nasmáli,“ okomentovala nahý snímek, na němž kvůli zakalené vodní hladině nebylo nic moc vidět.

Pisálkům pod snímkem to ale nebránilo v nemístných poznámkách. Kromě obav z gynekologických problémů někteří nabádali Nelu, aby ukázala víc než rozmazané obrysy intimních partií. „Chtělo by to neschovávat to tvoje ďábelsky sexy tělo, vystoupit z vody nahá jako Nymfa a potěšit naši chlapeckou mysl,“ vzkázal jí jeden z mnoha neurvalců. Boudová ho obratem pobídla, aby si šel koupit pánský časopis.

VIDEO: Nela Boudová vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče!

 

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
70 fotografií