Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak slaví Valentýna slavní? Sexy prádlem i pugéty růží! Kdo na něj kašle úplně?

/
  • Valentýn slavných
    14. února 2021 ● 11:04

    Valentýna všichni znají jako svátek zamilovaných. Importované zvyky ze zahraničí ovšem v Česku nepřijímá každý úplně automaticky. Jak to mají slavné tváře, třeba ty seriálu Sestřičky nebo osobnosti CNN Prima NEWS? Některé Valentýna vynechávají, jiné budou obdarovány růžemi a v jednom případě prý dojde i na sexy prádlo.

  • 1.

    MAREK NĚMEC (39)

    Marek Němec
    Autor: prima

    Bývaly časy, kdy jsem lásku slavil každý den. To bylo krásné období. Dneska už na takové oslavy není čas. A nejen kvůli práci. Zaměstnává mě běžný život, děti, povinnosti, i když se pořád snažím v životě udržet vedle prózy i nějakou tu poezii. Valentýna beru ho jako importovaný svátek, raději mám První máj. Tuto neděli se budu snažit přežít s dětmi doma nebo na sněhu.

  • 2.

    SAŠA RAŠILOV (48)

    Saša Rašilov s manželkou Lídou a dcerou Maruškou.
    Autor: Herminapress.cz

    Nerad vzpomínám na minulost, žiju tím, co mám, a to, co mám, je krásné. Dříve jsem Valentýna neslavil. Svátek svatého Valentýna jsem totiž v dobách svých prvních lásek vůbec neznal. Dneska si myslím, že láska je stvořena pro každý den, a tak má svátek pořád. Ale Valentýna beru jako skvělou příležitost ji slavit, takže by jí mělo být ten den víc.

  • 3.

    JAKUB ŠTĚPÁN (30)

    Seriálový záchranář a moderátor Jakub Štěpán to na víkendovém rodinném fesťáku rozjede s Dádou!
    Autor: FTV Prima, soukromý archiv, Pixabay

    S přítelkyní Adélou jsme spolu už čtyři roky a myslím, že Valentýna jsme neslavili ani jednou. I když je poslední rok všechno jinak, tuhle naši tradici neslavení Valentýna dodržíme. V neděli, až dorazím večer po vysílání z Evropy 2 domů, si dáme večeři, možná sklenku bílého, pustíme si film a užijeme si krásný víkendový večer jako každý jiný. Oslavu lásky nějak hezky pojmeme až na Prvního máje.

  • 4.

    DAVID GRÁNSKÝ (28)

    David Gránský s manželkou Nikolou
    Autor: Instagram Davida Gránského

    Jsem tradicionalista, ať už jde o Vánoce, Velikonoce, všechno slavím. U Valentýna tomu není jinak. Každý rok se snažím svoji teď už manželku potěšit nějakou drobností a být spolu. Letos nám to vyjde, protože divadla nehrají, a tak budeme doma. Lásku si vyznáváme tím, že se podporujeme, jsme spolu už jedenáct let. Pomáháme si, máme se rádi, tolerujeme se.

  • 5.

    DANIELA ŠINKOROVÁ (48)

    Daniela Šinkorová
    Autor: Profimedia.cz

    Lásku slavím celý rok, té není nikdy dost. Je nesmysl slavit jen jeden den, kdy si někdo řekl, že by se zrovna mělo. Rozdávám, co můžu, a kdy můžu. Lásku spíš než slovy vyznávám činy a miluju doteky a úsměv. To je láska… Když je člověk zamilovaný, snaží se být lepším. Jsem zamilovaná celý život.

  • 6.

    NATALIE HALOUZKOVÁ (20)

    Natálie Halouzková
    Autor: FTV Prima

    Valentýna neslavím, čokoládu mohu jíst každý den, nepotřebuji na to speciální den. Lásku se snažím dávat najevo bez ohledu na den v roce, třeba tím, že něco dobrého uvařím.

  • 7.

    MICHAELA TOMEŠOVÁ (29)

    Míša Tomešová s rodinou na dovolené v Egyptě
    Autor: Instagram

    My to máme trošku jinak. Sedmého února má můj muž narozeniny a jednadvacátého můj syn, Valentýn je přesně uprostřed a my většinou v tu dobu slavíme právě ty narozeniny. Lásku si vyznáme každý den, dobrým jídlem a také tím, že kdykoli se loučíme, řekneme si, že se milujeme. Říkáme to i dětem.

  • 8.

    KRISTÝNA FREJOVÁ (49)

    Kristýna Frejová propaguje otužování
    Autor: Instagram

    Já bych tradičně lásku slavila a rozdávala každý den, nekoncentruji se na 1. května ani na 14. února. Romantický večer si představuji někde u moře, na nějakém mole u oceánu s dobrým vínem, určitě by tam byly krevety a milovaná bytost. Možná bych se obešla i bez těch krevet. Stačila by milovaná bytost a prosecco.

  • 9.

    IVA KUBELKOVÁ (43)

    Sexy Iva Kubelková
    Autor: Instagram

    Moderátorka Iva Kubelková mezi příznivce valentýnských oslav nepatří. Neznamená to ale, že by se chtěla vyhýbat romantice. Právě naopak. „Tenhle svátek obvykle neslavíme, doma americké svátky nepřejímáme. Vlastně slavíme zamilovanost tak nějak průběžně. Zkrátka – když je na to chvíle a příležitost. A klidně mnohokrát do roka. Neděláme si na to nějaké speciální datum,“ svěřila se Iva Kubelková. „Valentýna nikdy moc neprožívám. Jsem velice liberální a myslím, že je důležité, aby si každý dělal, co chce. To je priorita. Pokud Valentýna někdo slaví a má z toho radost, tak mu to přeju. Ale adrenalin 14. 2. stejně obvykle zažívám. Moje mladší dcera má totiž o den později narozeniny, takže mám v hlavě její narozeninovou oslavu,“ dodala Iva.

  • 10.

    EVA PERKAUSOVÁ (26)

    Eva Perkausová s přítelem Ivanem
    Autor: Foto: J. Tůma, M. Protivanský

    Úplně jinak to má moderátorka HLAVNÍCH ZPRÁV Eva Perkausová, která se nebojí do valentýnských oslav skočit po hlavě. „Je to sice americký svátek, ale myslím, že slavit by se mělo všechno, co jde. Neočekávám žádné dary, bohatě stačí kytka a večeře ve dvou,“ říká Eva a přidává ještě jedno doporučení pro dámy. „Určitě by mohly z lásky své muže potěšit i ženy. Pro svého partnera se pokusím připravit nějaké překvapení, třeba upeču něco, co má rád. Nebo si koupím sexy prádlo,“ směje se Eva Perkausová.

  • 11.

    GABRIELA KOUKALOVÁ (31)

    Gabriela Koukalová s přítelem Milošem
    Autor: Foto - Showtime, archiv G. Koukalové

    Daleko rezervovanější je její kolegyně Gabriela Koukalová. „Svátek sv. Valentýna jsem nikdy nijak neslavila, protože jsem si říkala, že když se mají lidi rádi, tak k tomu nepotřebují datum v kalendáři,“ říká Gabriela. Ačkoli tedy Valentýna opomine, večeři ve dvou se v blízké době stejně nevyhne. Čeká ji totiž jídlo se třemi šťastlivci, kteří podpořili její projekt na HitHit.com, díky kterému se podařilo v krátké době vybrat víc než půl milionu korun na Fond Gábi.

  • 12.

    KLÁRA DOLEŽALOVÁ (47)

    Klára Doležalová
    Autor: Foto: FTV Prima, archiv

    Moderátorka HLAVNÍCH ZPRÁV Klára Doležalová má svátek zamilovaných moc ráda. Má to ale jeden háček. „Nemohu si pomoct, ale pro mě stále den zamilovaných představuje 1. máj. Trápím svého muže, aby mě líbal pod rozkvetlou třešní. Valentýn je ovšem také fajn, protože každá příležitost, jak oslavit lásku, je krásná a důležitá!“ prozradila Klára Doležalová, která prý obvykle dostane pugét růží.

  • 13.

    TOMÁŠ VZOREK (45)

    Moderátor Tomáš Vzorek s přítelkyní Táňou
    Autor: Foto Ladislav Káňa, instagram, FTV Prima, profimedia.cz, archiv

    Jako největší romantik se nakonec ukázal thajský boxer, hráč amerického fotbalu a moderátor sportu na CNN Prima NEWS Tomáš Vzorek, který na Valentýna připravil svojí krásné přítelkyni Táně Bystroňové jedno nezapomenutelné překvapení. „Valentýna obvykle neprožíváme nijak dramaticky, ale je pravda, že jsem Táňu na Valentýna požádal o ruku, takže jsem asi trochu ctil, že je to právě svátek zamilovaných. Obvykle si zajdeme jen na večeři a prostě si uděláme hezký večer, ale takhle vlastně fungujeme průběžně celých těch více než sedm let, co jsme spolu, nepotřebujeme k tomu speciální příležitosti nebo svátky,“ přiznal Tomáš Vzorek. Letos to prý ale s romantikou tak jednoduché nebude. „Letos to samozřejmě bude komplikovanější, restaurace jsou zavřené a je pravděpodobné, že to tak ještě nějakou dobu bude, což nám však náladu nezkazí, prostě si hezký večer uděláme doma s naší kočičí smečkou,“ uzavírá majitel bezsrstých koček Tomáš Vzorek.

  • 14.

    BOHUŠ MATUŠ (47)

    Bohuš Matuš s partnerkou a dcerou
    Autor: archiv Blesku

    Lásku si užívá i čerstvý tatínek Bohuš Matuš. "Koupil jsem Lucince kytičku a bomboniéru, uvařil jsem jí bramborové šišky na sladko a Natalečku si pořád chovám v náruči," prozradil Blesku.

    Fotogalerie
    15 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy