Nejenže jí po karambolu na premiéře muzikálu Saxana okamžitě pomohli na nohy manželé Zlata Adamovská (60) a Petr Štěpánek (71), navíc vyvázla jen s modřinou. Na ortopedii byla objednaná už dlouho před pádem.

„Měla jsem domluvenou kontrolu, protože mě zlobilo levé koleno, ze kterého mi vytahovali vodu,“ prozradila Blesku Janžurová. „Když jsem tam přišla, tak jsem panu doktorovi říkala, co se mi stalo, a ukázala mu modřinu. Ten se na ni koukl a pak mávl rukou, že je to v pořádku!“ smála se herečka už opět ve společnosti.

Tentokrát se zúčastnila křtu a následné dražby fotografií z kalendáře Proměny na podporu nadace Archa Chantal. Jako první se dražila právě její fotoproměna v Srdcovou královnu z Alenky v říši divů a zájemce za ni nakonec zaplatil rovných 100 tisíc korun! „Práce na proměně byla zábavná, i když mi trochu vadilo, že je ta fotka vážná. Myslím, že mi to víc sluší, když se usmívám!“ řekla Blesku Janžurová se svým typickým smíchem.

Srdcovou královnu prý nafotila, aniž by tušila, koho představuje. Burtonovu Alenku v říši divů prý poprvé viděla až pár dnů před křtem! „A dozvěděla jsem se, že je to taková dost až nebezpečná osoba...“ děsila se Janžurová.

Doležalová a Zelinka: Dotančili na Titanik

Vítězka sedmé řady StarDance Marie Doležalová (32) a její partner Marek Zelinka (32) pózovali pro kalendář jako Jack a Rose na palubě Titaniku. Večírku se zúčastnil pouze Marek, těhotná Marie zůstala doma s jejich prvorozenou dcerkou Alfrédou (15 měsíců).

Vydraženo: za 60 000 Kč

Švejk Čtvrtníček: Sranda musí být!

Pro trochu srandy šel by světa kraj! A to platí jak o Josefu Švejkovi, tak jeho novodobém následníkovi Petru Čtvrtníčkovi (55). Herec měl z podoby, kterou pro něj tvůrci vymysleli, pochopitelně radost, ale ještě radši by si prý Švejka zahrál ve filmu nebo alespoň v divadle.

Vydraženo: za 70 000 Kč

Hana Vagnerová: Žena mnoha tváří

Hvězda právě reprízovaného seriálu Expozitura Hanka Vagnerová (36) předvedla dvě, vlastně tři tváře. Nejprve na svém instagramovém profilu zveřejnila snímek s komentářem: „Takhle vypadám po ránu!“

Potom své pihy schovala pod vrstvu líčidel a vyrazila na akci, kde se dražila její proměna v Trinity z filmového Matrixu. Parťákem jí byl pro fotku kolega Vladimír Polívka (30). „Měli jsme to strašně jednoduchý, na rozdíl třeba od paní Janžurové,“ konstatoval.

Vydraženo: za 170 000 Kč

Nejdražší? Avatarka Chantal!

Jako každoročně se největší boj strhl o originál fotky herečky Chantal Poullain (63), patronky celého už 11letého projektu. Ta se letos pod rukama vizážistů čtyři hodiny měnila ve smyslnou princeznu Neytiri z filmu Avatar. „Můj syn měl být avatar. Tak jsem si to užila aspoň na fotce,“ říkala. 

Vydraženo: za 260 000 Kč

VIDEO: Janžurová na premiéře filmu Reflexu: Svobodu si musím teprve uvědomit!

Video
Video se připravuje ...

Janžurová na premiéře filmu Reflexu: Svobodu si musím teprve uvědomit! Petr Macek, JanJedlička

Fotogalerie
27 fotografií