Sympatický hokejista Marek Peksa se stal celebritou doslova a do písmene ze dne na den – a to jenom a pouze díky zpěvačce Lucii Vondráčkové. Nejenom tím, že tohohle svalnatého fešáka s charismatem na rozdávání obsadila do svého nového videoklipu, ale také s ním měla mít krátkodobý románek. To ostatně dosvědčili i fotoreportéři Blesku, kteří ho přistihli při odchodu z jejího bytu, kde strávil dvě noci, během kterých se rozhodně nevěnovali hraní pexesa. Na křest klipu, v němž si vlasatý sportovec zahrál topiče, však nedorazil.

Místo toho se o den později objevil na módní přehlídce šatů z dílny Osmanyho Laffity (54) a nové kolekce brýlí známé optiky. Ať už s Lucií Vondráčkovou něco skutečně měl, nebo ne, to ví nejspíš jenom oni dva (a ani jeden z nich se nechce s médii podělit o detaily), nicméně je více než jisté, že mu tahle avantýra napomohla k tomu, aby „infiltroval“ mimo jiné také modelingová mola. Po návratu z Francie, kde hrál, neměl co dělat, a tak byl vděčný za každou příležitost. I třeba právě účinkování v klipu oblíbené zpěvačky, anebo modeling. Co nevidět se například chystá nafotit kampaň pánského spodního prádla...

Peksa nyní hodlá hrát za Šumperk, aby měl blíže ke své dceři, co si pořídil se svou bývalou manželkou, a z toho, že klesl do druhé ligy, si nic nedělá. „Dcera je jedinou ženou mého života,“ smál se pro Super.cz. Ke své rychle nabyté slávě se ovšem staví notně skepticky: „Já jsem to nijak neprožíval, nikdo si z toho nesedl na zadek. Jen kluci v kabině se mi trošku smáli, ale to k tomu asi patří,“ zhodnotil svůj raketový vzestup mezi elitu pohledný mladík. „A co myslí moje bývalá, to mě nezajímá,“ dodal ostře.

VIDEO: LESK! z 1. září 2019: Mladší hokejista přes noc u Vondráčkové! A hvězda Superstar ve vězení

Video
Video se připravuje ...

Mladší hokejista přes noc u Vondráčkové! A hvězda Superstar ve vězení Blesk TV

Fotogalerie
72 fotografií