I když Lucie Vondráčková celou dobu popírá, že by mezi ní a Markem Peksou bylo něco víc, tak Jiří Krampol (81), který rovněž v klipu hraje, řekl víc.

Moc dobře jsem si všiml, že mezi nimi hned vznikla ta pověstná chemie. To se ani nedalo přehlédnout. Jen jsem je spolu poprvé takhle viděl, dokonce jsem si hned řekl, že by se k sobě hodili. Lucka vedle sebe potřebuje takovýho fešnýho svalovce s citlivou duší, a to Marek rozhodně je,“ svěřil se Blesku Krampol. A ten na rozdíl od Peksy na křtu klipu byl! Podle informací Blesku si totiž sama zpěvačka nepřála, aby hokejista přišel, protože se chtěla vyhnout dalším společným fotografiím. To by se jí nehodilo do krámu, protože se teď prezentuje jako rozvedená pracující maminka dvou synů. „Nového chlapa nehledám, co přijde, to přijde,“ odpovídá vždy exmanželka hokejisty Tomáše Plekance (36).

A tak urostlý fešák na křtu byl jen na obrazovce, na níž se klip promítal. Podle sociální sítě se Peksa věnoval bohulibější činnosti. Společně s kamarády z fitka „Myší díra“ se zapojil do charitativního projektu Pomáháme Verunce a Petříkovi (na podporu nemocných dětí).

VIDEO: Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií